Start | Spotlight
Hem

Great things come from small beginnings

Whether you’re a small business looking to go further or an investor looking for an exciting prospect, let us help you get there.

  • Dagens vinnare:
  • Dagens förlorare:
  • Mest omsatta:
  • Index:

Index värde

14 juni 2019
I år
6,86%
Bolag noterade
175
Dagens omsättning (SEK)
0
Dagens omsättning (DKK)
0
Market Overview
Vinnare av SvD Börsplus årets IPO

Vinnare av SvD Börsplus årets IPO

Spotlight vinnare i årets IPO

Nu har SvD Börsplus korat vinnarna i årets IPO, Spotlight fick pris för bästa marknadsplats för mikrobolag i både kursutveckling och kvalitet. Det var också Spotlightbolag som vann bästa notering i kategorin Mikrobolag, Stenocare för årets bästa notering i kategorin kvalitet och Smoltek i kategorin kursutveckling.

 

Fluoguides första dag som noterat bolag

Välkomna FluoGuide

Tisdagen den 7 maj är första dag för handel på Spotlight. FluoGuide är ett danskt medicintekniskt bolag som inriktar sig mot behandling av cancer- och tumörfall. Deras produkter lyser upp cancercellerna och ska användas vid större kirurgiska ingrepp för att kunna avlägsna skadliga tumörer.

Läs mer

Freetrailer om sin notering

Läs mer

Nu lanserar vi vårt nya segment - Go Public

Förbered ditt bolag för tillväxt. Ett bolag i tillväxt behöver ofta kapital. En bra metod för att få in kapital är att gå publikt, vilket över tid kan ge bolaget många tusen delägare.

Go Public är en produkt från Spotlight som hjälper dig på vägen.

Läs mer

Hör Christina Ploom, COO på Spotlight, berätta mer om vårt nya segment

Om Spotlight

Spotlight är marknadsplatsen där investerare och tillväxtbolag möts. Hos oss är det enklare och tryggare för bolagen att vara noterade. Vi erbjuder en helhetslösning som ökar synligheten för våra bolag genom unika mediesamarbeten. Investerare får genom Spotlight möjlighet att bli delägare i över 170 tillväxtbolag i olika branscher från flera länder, däribland bolag som Freetrailer, Bahnhof och Synthetic MR.