Start | Spotlight
Hem

Great things come from small beginnings

Whether you’re a small business looking to go further or an investor looking for an exciting prospect, let us help you get there.

Index värde

16 juli 2019
-0,16%
I år
8,48%
Bolag noterade
175
Dagens omsättning (SEK)
51 770 329
Dagens omsättning (DKK)
5 639 684
Market Overview

Spotlight sponsrar Aktiespararnas sommarprat

Premiär för Aktiespararnas sommarpratare

Peter Malmqvist, Chef för Analysguiden, ger i sitt sommarprat en inblick i finansvärlden. Den erfarna analytikern bjuder på sina bästa, respektive sämsta aktieaffärer och andra nödvändiga tips för att utveckla aktiehandeln.

Lyssna på avsnittet här

Läs mer
Peter Malmqvist är först ut i Aktiespararnas sommarprat

Peter Malmqvist är först ut i Aktiespararnas sommarprat

Vinnare av SvD Börsplus årets IPO

Vinnare av SvD Börsplus årets IPO

Spotlight vinnare i årets IPO

Nu har SvD Börsplus korat vinnarna i årets IPO, Spotlight fick pris för bästa marknadsplats för mikrobolag i både kursutveckling och kvalitet. Det var också Spotlightbolag som vann bästa notering i kategorin Mikrobolag, Stenocare för årets bästa notering i kategorin kvalitet och Smoltek i kategorin kursutveckling.

 

Första dag för handel i Mälardalens omsorgsfastigheter

Mälardalens Omsorgsfastigheter Holding är ett fastighetsbolag som idag äger och förvaltar över samhällsfastigheter. Fastigheterna hyrs ut och används huvudsakligen som LSS-boenden, boenden anpassade för funktionshindrade personer. 

Läs mer

Freetrailer om sin notering

Läs mer

Om Spotlight

Spotlight är marknadsplatsen där investerare och tillväxtbolag möts. Hos oss är det enklare och tryggare för bolagen att vara noterade. Vi erbjuder en helhetslösning som ökar synligheten för våra bolag genom unika mediesamarbeten. Investerare får genom Spotlight möjlighet att bli delägare i över 170 tillväxtbolag i olika branscher från flera länder, däribland bolag som Freetrailer, Bahnhof och Synthetic MR.