Published: 3/23/2020 9:50:03 AM

This is a news from the news agency Direkt Disclaimer


Direkt about QuickCool AB: FÖRVÄRV AV ESPORTBOLAG FÖRSENAT AV COVID-19

STOCKHOLM (Nyhetsbyrån Direkt) Quickcools process med att förvärva kanadensiska esportbolaget Gamecubed har försenats av covid-19.

Det framgår av ett pressmeddelande.

Den 12 februari 2020 ingick Quickcool en avsiktsförklaring om att förvärva kanadensiska esportföretaget Gamecubed med nyemitterade aktier. Gamecubed har i sin tur genomfört ett bindande avtal för att förvärva samtliga emitterade och utestående aktier i No Tidehunter som är en professionell spel- och esportorganisation som driver Alliance Esports-laget.

"Tidsplanen för den föreslagna transaktionen har försenats av den oväntade globala ekonomiska krisen till följd av covid-19. Slutförandet av transaktionen är föremål för ett antal villkor, inklusive godkännande av aktieägarna och handelsplatsen", skriver Quickcool.

Spotlight meddelade tidigare på måndagen att Quickcool ska avnoteras från och med 17 april då bolaget inte uppfyller Spotlights noteringskrav.

"Styrelsen för Quickcool är besviken över Spotlights beslut och dess ovilja att ge mer tid mitt i en global ekonomisk kris till följd av Covid 19, vilket skapar osäkerhet på marknaden av en omfattning som inte upplevts på generationer. Styrelsen för Quickcool kommer att utvärdera andra möjligheter att upprätthålla handel med Quickcools aktier, inklusive möjligheten att begära att beslutet återkallas av Spotlight", skriver bolaget.



                    
                

Read more about QuickCool AB