Published: 5/31/2019 7:40:39 AM

This is a news from the Finwire news agency Disclaimer


Finwire about Raybased AB: Raybased får order på ny proptech-tjänst från Corem

Fastighetsteknikbolaget Raybased har tecknat ett proptech-avtal gällande en fastighet i Corems bestånd där Kunskapsskolan driver sin verksamhet i Katrineholm. Ordervärdet är på cirka 200 000 kronor och det beskrivs vara den första affären mellan parterna.

I och med avtalet lanseras Raybaseds Proptech-tjänst nummer två - "Air Quality as a Service".

Avtalet mellan Raybased och Corem innebär att tidigare manuellt arbete digitaliseras genom uppkoppling av ventilationssystemet i skolan.

"Mitt mål sedan jag tillträdde som vd för Raybased i november har varit att skapa Proptech-lösningar, som bygger på Raybaseds unika trådlösa teknologi och som löser konkreta behov och utmaningar hos världens fastighetsägare. Lösningarna skall tillfredsställa ett tydligt behov, vara skalbara och vi skall ha en god lönsamhet. Samtidigt skall lösningen tillföra kunden ett konkret mervärde och vara kostnadseffektiv. Många kommuners ekonomi är ansträngd, genom att erbjuda lösningen som en tjänst med betalning över flera år kan t ex en kommun åtgärda 20 skolor per år i stället för bara en med samma investeringsbudget", säger Jonas Almquist, vd för Raybased.

Read more about Raybased AB