Published: 11/18/2020 1:11:49 PM

This is a news from the Finwire news agency Disclaimer


Finwire about Transferator AB: Transferator förtydligar förslag om inlösenprogram till extra bolagsstämma den 20 november

Aktieägarna i riskkapitalbolaget Transferator har sedan tidigare kallats till extra bolagsstämma den 20 november. Stämman ska besluta om ett automatiskt inlösenprogram för att dela ut dels kontanter och dels aktier i G-Loot Global Esports till aktieägarna.

Villkoren innebär att varje befintlig aktie i Transferator ger en inlösenaktien. För varje inlösenaktien erhålls ett kontant belopp om 10 öre och för 1 122 inlösenaktier erhålls även en aktie i G-Loot Global Esports. De aktieägare som innebar färre än 1 122 inlösenaktier erhåller en kontant ersättning på 43 öre per aktie.

Transferator skriver i ett förtydligande pressmeddelande idag att enligt förslaget till extra bolagsstämma kommer handel med inlösenaktierna att ske mellan den 30 november till 11 december på Bequoteds OTC-lista. G-Loot Global Esports värderas till 485 kronor per aktie och värderingen är baserad på beräknad emissionkurs i företagets senast genomförda nyemission.

Read more about Transferator AB