Published: 5/5/2021 3:51:52 PM

This is a news from the Finwire news agency Disclaimer


Finwire about NFO Drives AB: NFO Drives har startat sitt säljkontor i Tyskland, noterar en bra försäljning i april

Industribolaget NFO Drives har nu startat sitt säljkontor i Tyskland i närheten av Düsseldorf. Ansvarig för kontoret är Jörg Herrenbrück, med mångårig erfarenhet av försäljning till kunder i området och av bolagets frekvensomriktare. Det framgår av ett pressmeddelande.

"Vi har stora förhoppningar på denna satsning nära en för NFO Drives mycket stor marknad. Därigenom kan vi med enkelhet nå kunder i Belgien och Nederländerna inom några timmar samt bearbeta kundgrupper i Ruhrområdet. Vi tror också att våra tysktalande kunder uppskattar att prata med NFO Drives direkt i Tyskland", skriver bolaget.

NFO Drives uppger sig ha fått en flygande start på sitt tyska kontor, där bolaget redan fått ett antal förfrågningar och lämnat en offert om 0,5 miljoner kronor gällande montage av motorer med långa kabellängder till ett välkänt tyskt bolag.

NFO Drives bedömer att effekterna av pandemin på bolagets försäljning håller på att klinga av samtidigt som den nya EU-lagstiftningen visar på ett klart ökat intresse för bolagets produkter. Bolaget noterar att april månads försäljning är bra, och visar på potentialen när affärsläget helt normaliseras.

Read more about NFO Drives AB