Published: 6/14/2022 8:20:19 AM

This is a news from the Finwire news agency Disclaimer


Finwire about C Security Systems AB: Många båtförsäkringskunder har valt erbjudande med installation av C-pod mini

Båtlarmspecialisten C Security ingick tidigare i år ett samarbete med det brittiskt-amerikanska försäkringsbolaget Willis Tower Watson (WTW).

För cirka en vecka sedan har WTW börjat utrullningen av onlineavtal för kunder där 2 900 har fått mejl och 1 909 har valt att acceptera erbjudandet. Erbjudandet innefattar att en GPS-tracker från C Security installeras.

"Vi är mycket glada att det ser ut att fungera bra även om lanseringen försenades några veckor. Och vi är förstås ännu gladare att så många väljer C-pod mini för att känna trygghet och spara pengar på sänkt premie, säger Eben Martin, exportförsäljningschef, i ett pressmeddelande.

Priset för C-pod mini är 149 euro. Premiereduktionen med produkten installerad är 10 procent med en försäkring från Allianz i botten och 5 procent med AXA.

Det beskrivs att de kunder som hittills bjudits in att förlänga sina avtal online är representativa för kunderna i stort i termer av storlek på försäkringspremie. Inom de kommande veckorna ska samtliga drygt 60 000 försäkringskunder som behöver förlänga sina avtal online fatta ett beslut om erbjudandet.

Read more about C Security Systems AB