Press release from Companies

Published: 2018-11-16 16:19:48

ECOMB AB: ECOMB offentliggör Memorandum

Styrelsen i ECOMB AB (publ) (”ECOMB”) offentliggör härmed Memorandum, med anledning av förestående företrädesemission (”Emissionen”).

Memorandum för nedladdning

Memorandumet kan laddas ner på:

  • Spotlights hemsida: www.spotlightstockmarket.com
  •  ECOMBs hemsida: www.ecomb.se
  •  Mangolds hemsida: www.mangold.se

Information till aktieägare med anledning av Emissionen

  •  Direktregistrerade aktieägare kommer per post att erhålla:

a)               Teaser inklusive anmälningssedel för teckning utan företräde (porto betalt)

b)               emissionsredovisning;

c)                ”särskild anmälningssedel” för teckning med företräde

  •  Förvaltarregistrerade aktieägare kommer per post att erhålla (observera att detta inte gäller för aktieägare som har sitt innehav i en kapitalförsäkring):

a)               Teaser inklusive anmälningssedel för teckning utan företräde (porto betalt)

Informationsträffar med anledning av Emissionen

ECOMB kommer att hålla informationsträffar med anledning av Emissionen, dit alla intresserade inbjuds att delta, såväl aktieägare som de som inte är aktieägare.

  •  Stockholm, torsdag 29 november, kl.12.00, plats: Mangold Fondkommission, Engelbrektsplan 2

Anmälan till informationsträffarna sker per e-post till: emissionstjanster@mangold.se

Viktig information

Detta pressmeddelande får inte offentliggöras, publiceras eller distribueras, vare sig direkt eller indirekt, i eller till bland annat USA, Kanada, Japan, Australien, Nya Zeeland, Hong-Kong, Sydafrika eller något annat land där sådan åtgärd helt eller delvis är föremål för legala restriktioner. Informationen i detta pressmeddelande får inte heller vidarebefordras, reproduceras eller uppvisas på sätt som står i strid med sådana restriktioner. Underlåtenhet att efterkomma denna anvisning kan innebära brott mot United States Securities Act från 1933 i gällande lydelse ("Securities Act") eller tillämpliga lagar i andra jurisdiktioner.

Detta pressmeddelande innehåller inte och utgör inte en inbjudan eller ett erbjudande att förvärva, teckna eller på annat sätt handla med aktier, teckningsrätter eller andra värdepapper i ECOMB. Inbjudan till berörda personer att teckna aktier i ECOMB kommer endast att ske genom det memorandum som Bolaget offentliggör den 16 november 2018.

Varken teckningsrätterna, betalade tecknade aktier, eller de nya aktierna kommer att registreras enligt Securities Act eller någon provinslag i Kanada och får inte överlåtas eller erbjudas till försäljning i USA eller Kanada eller till person med hemvist där eller för sådan persons räkning annat än i sådana undantagsfall som inte kräver registrering enligt Securities Act eller någon provinslag i Kanada.


För ytterligare information, kontakta:

Ulf Hagström VD ECOMB AB (publ)
Telefon: 08 - 550 125 50
E-post: ulf@ecomb.se


Kort om ECOMB AB (publ):

ECOMBs kärnverksamhet är att sälja och leverera tekniska lösningar, företrädesvis det egenutvecklade Ecotube-systemet, för att förbättra prestanda och minska utsläpp, t.ex. kväveoxider (NOx), från fastbränsleeldade pannor inom fjärrvärme- och industrisektorn på den internationella marknaden. I dotterbolaget Ocean Recycle ska vindturbiner utnyttjas för framdrift av fartyg, samtidigt som genererad el utnyttjas för selektiv syresättning av övergödda sjöar och hav med döda bottnar. ECOMB grundades 1992 och har ca 1000 aktieägare. Aktien är noterad på Spotlight Stockmarkets lista. Bolaget är lokaliserat i Stockholms län.

Läs mer hos Cision
Read more about ECOMB AB