Press release from Companies

Published: 2019-01-14 08:32:48

Raybased AB: Raybaseds radioteknik godkänd i USA och Kanada

Raybased har låtit Intertek genomföra omfattande prov av den radioteknik som används för Smart Controller och Multisensor. Provningen har avslutats med godkänt resultat enligt gällande internationella standarder och med de speciella krav som gäller i USA och Kanada.

I Nordamerika kräver myndigheterna att all elektronik som innehåller en radio skall uppfylla strikta krav på radions funktion. Syftet är att undvika att olika enheter från olika tillverkare stör varandra.

I USA hanteras krav och godkännanden av FCC (Federal Communications Commission). All elektronik som säljs där och som innehåller radio måste ha ett certifikat.

Mer information lämnas av:

Jonas Almquist
VD, Raybased AB (publ)
Telefon: +46 702 58 38 88
jonas.almquist@raybased.com   

Lennart Olving
Styrelseordförande, Raybased AB (publ)
Telefon: +46 725 48 66 88
lennart.olving@raybased.com      
   
Jan Ryderstam
Grundare och CTO Raybased AB (publ)
Telefon: +46 735 18 83 60
jan.ryderstam@raybased.com


Om Raybased AB (publ)

Raybased är ett svenskt PropTech-bolag med ett öppet trådlöst nätverk för fastighetsautomation. Nätverket övervakar, styr och optimerar tekniska system i fastigheter t.ex. värme, ventilation och belysning. Det kommunicerar med befintliga fastighetssystem på marknaden och möjliggör enkel integration mot framtida IoT-tjänster. Raybaseds fokus är att förenkla vardagen via digitalisering. www.raybased.com
Bolaget är listat på Spotlight www.spotlightstockmarket.com



Läs mer hos Cision
Read more about Raybased AB