Press release from Companies

Published: 2019-06-03 09:10:00

Prebona AB: Prebona tecknar återförsäljaravtal i Sydkorea

Simrishamn –Prebona AB (publ) meddelar idag att Bolaget tecknat ett återförsäljaravtal med företaget Union C&S avseende produkter inom affärsområdet AirCare.

Det icke exklusiva återförsäljaravtalet som tecknats med Union C&S avser distribution i hela Sydkorea. Företaget kommer under avtalet att marknadsföra och sälja Prebona OdorControl samt distribuera produkter till kunder i Sydkorea. Avtalet löper under tre år. Union C&S har under en tid testat Prebona OdorControl med bra resultat. Bolaget har lång erfarenhet av industriell affärsutveckling inom relevanta områden.

Avtalet är ett viktigt strategiskt steg i att expandera Prebonas försäljning i Asien och övriga världen. Samarbetet bedöms skapa långsiktiga och stabila intäkter för Prebona.

-Vi är oerhört glada över att initiera ett samarbete med Union C&S. Jag anser att bolaget är en mycket lämplig partner för Prebona avseende att etablera och saluföra Prebona OdorControl i Sydkorea, säger Orvar Otterstedt, VD Prebona. Jag bedömer att försäljningen i Sydkorea borde kunna komma igång i närtid baserat på den aktivitetsnivå vi ser hos återförsäljaren, fortsätter Orvar Otterstedt.

För ytterligare information kontakta:

Orvar Otterstedt, VD, Telefon +46 70 523 3047, E-post: orvar.otterstedt@prebona.com

Om Prebona

Prebona AB (publ) är ett materialteknikbolag som utvecklar, marknadsför och säljer funktionella, miljövänliga och kostnadseffektiva material och ytbeläggningar inom affärsområdena AirCare, SurfaceCare samt Prebona HealthCare AB. Prebonas vision är att bli en ledande leverantör av funktionella ytbeläggningar och substanser. Prebona AB (publ) (PREBON) är listat på Spotlight Stockmarket. För mer information se www.prebona.com



Läs mer hos Cision
Read more about Prebona AB