Press release from Companies

Published: 2019-08-15 13:15:00

Nanologica AB: Nya distributörer av Nanologicas kromatografikolonner

Nanologicas kolonner för analytisk kromatografi finns nu tillgängliga på prov på den sydkoreanska och den turkiska marknaden.

Nanologica utvärderar kontinuerligt nya potentiella distributörer av bolagets kolonner för analytisk kromatografi och den senaste tiden har avtal med distributörer i Sydkorea (Chromgen) och Turkiet (ChromaScience Chemical Technologies Ltd. Sti.) tecknats. Avtalen är tidsbestämda utvärderingsavtal med syfte att utvärdera såväl respektive marknad som respektive distributör.

Vi utvärderar kontinuerligt nya distributörer för att kunna täcka en större del av världsmarknaden för analytiska kolonner. Dessa nya distributörer blir nu intressanta att utvärdera för att se hur vi kan utveckla marknaderna i Sydkorea och Turkiet. Samtidigt jobbar vi vidare för att lansera den typen av produkter vi tror behövs för att verkligen få in en fot på den amerikanska och europeiska marknaden”, säger Nanologicas vd Andreas Bhagwani.

I dagsläget står Kina för huvuddelen av marknaden för Nanologicas analytiska kolonner, följt av Indien. Nanologicas ambition är att utveckla distributörer på fler marknader och arbetet med att utveckla och bredda produktportföljen för att möta kundernas behov på de olika marknaderna pågår.

För ytterligare information, vänligen kontakta:

Andreas Bhagwani, vd Nanologica
Tel: +46 70 316 17 02 eller e-mail: andreas.bhagwani@nanologica.com 

Om Nanologica AB (publ)
Nanologica grundades 2004 och är ett nanoteknikbolag som utvecklar nanoporösa silikapartiklar för tillämpningar inom life science. Nanologica är världsledande i att styra form, typ av porositet samt ytegenskaper hos silikapartiklar. Denna kompetens används dels inom drug delivery (läkemedelsformulering), dels inom kromatografi, en teknik som används för separation och rening av läkemedelsprodukter på marknaden och under utveckling. Bolagets mission är att bidra till bättre och billigare behandlingar av patienter världen över genom teknikplattformen NLAB Silica™. Bolagets aktie (NICA) är listad för handel på Spotlight Stock Market. För ytterligare information, besök www.nanologica.com.


Tel: +46 70 316 17 02 eller e-post: andreas.bhagwani@nanologica.com


Läs mer hos Cision
Read more about Nanologica AB