Press release from Companies

Published: 2019-11-06 12:45:00

Bodyflight: Byte av VD

Markus Viborg har idag beslutat att avsluta sin anställning i Bodyflight och söka nya utmaningar utanför koncernen.

Styrelsen har utsett Anders Eriksson till interims-vd till dess en ny vd är på plats. Under samma period utses Anna Swanér till Tf ordförande. Styrelsen kommer att påbörja sökande efter en ny vd.

Avgående VD Markus Viborg kommenterar:

”Tiden som VD för Bodyflight har varit den roligaste men också tuffaste perioden i min karriär. Det är nu dags för mig att göra något annat och lämna över stafettpinnen till nya krafter. Jag tror stenhårt på Bodyflights framtid”

Tf VD Anders Eriksson kommenterar:

”Jag vill framföra mitt tack till Markus för hans engagemang för Bodyflight, sporten samt upplevelseindustrin och önska lycka till i hans fortsatta karriär. Det ska bli extremt roligt att tillsammans med all vår underbara personal arbeta framåt med service, försäljning och leverera kundupplevelser i världsklass i världens två högsta vindtunnlar”

För mer information om Bodyflight, vänligen kontakta: 

Anders Eriksson, tf VD

Telefon: +46 708 86 43 64

www.bodyflight.se 

Om Bodyflight

Bodyflight är ett upplevelsebolag grundat 2014 av fallskärmsentusiaster i Stockholm. Tillsammans har teamet bakom Bodyflight lyckats konvertera Pripps gamla mälteri i Bromma till att bli Sveriges första vertikala, frifallande vindtunnel för nöjes- och tävlingsflygning. Konstruktionen är bolagets egen, från den tekniska lösningen till utformningen av den recirkulerande luftkanalen. Sammantaget mäter flygkammaren 23 meter i höjd vilket gör bolagets vindtunnel till världens högsta. Bodyflights övergripande strategi är att växa och skapa upplevelsecenter för utmanande och adrenalinstinna aktiviteter med en vindtunnel som huvudaktivitet varje center. Bodyflight expanderar nu sin verksamhet med en vindtunnel belägen vid Säve flygplats i Göteborg. Den nya vindtunneln är världens högsta och har en flyghöjd på 24 meter. Läs mer om Bodyflight på www.bodyflight.se. 

Läs mer hos Cision
Read more about Bodyflight