Press release from Companies

Published: 2020-03-17 14:39:23

QuickCool AB: QuickCool AB: Flaggningsmeddelande. Biovations Sciences Ltd innehar 15,63% av aktierna i QuickCool AB

Den senaste tidens förändringar i antalet aktier och röster i QuickCool AB (publ) innebär utspädning av Biovation Sciences Ltds aktieinnehav till 15,63 procent av det totala antalet utestående aktier och röster i QuickCool AB (publ). Det totala antalet registrerade QuickCool aktier hos EuroClear uppgår till 10 172 315 aktier.

Den senaste tidens förändringar i antalet aktier och röster i QuickCool AB (publ) har lett till utspädning av Biovation Sciences Ltds aktieinnehav från 29,95 procent till 15,63 procent av det totala antalet aktier och röster i QuickCool AB (publ). Ingen förändring av antalet aktier som innehas av Biovation Sciences Ltd  har skett. Biovation Sciences Ltd innehar och fortsätter att inneha 1.590.000  aktier och röster i QuickCool AB (publ). Det totala antalet registrerade QuickCool aktier hos EuroClear är 10 172 315 aktier.
 

 

För ytterligare information, vänligen kontakta:
Fredrik Radencrantz, VD

Telefon: 046-286 38 40

E-post: fredrik.radencrantz@quickcool.se

 

Denna information är sådan information som QuickCool AB är skyldigt att offentliggöra enligt EU:s marknadsmiss-bruksförordning. Informationen lämnades, genom ovanstående kontaktpersons försorg, för offentliggörande den 17 mars 2020..

QuickCool är ett svenskt medicintekniskt bolag, vars affärsidé är att rädda liv och förhindra hjärnskador vid akut hjärnischemi (otillräcklig blodförsörjning till hjärnan) genom att utveckla och tillhandahålla ett unikt och globalt patenterat kylsystem, The QuickCool® SYSTEM. QuickCool är verksamt på den snabbväxande marknaden, Targeted Temperature Management (TTM), för hjärnskyddande kylbehandling av patienter med t ex akut hjärtstopp och stroke. QuickCool® SYSTEM skyddar hjärnan genom att kyla i näshålan och utnyttjar därmed den medfödda värmeväxlaren i näsan. QuickCools intranasala metod erbjuder skonsam och oavbruten kylbehandling för både medvetna och sövda patienter. QuickCool är noterat på Spotlight Stock Market och bedriver sin verksamhet på Ideon Science Park i Lund. För mer information, hänvisar vi till vår hemsida: www.quickcool.se

 

Läs mer hos Cision
Read more about QuickCool AB