Press release from Companies

Published: 2020-08-28 15:29:54

Sjöstrand Coffee Int AB: Sjöstrand inleder strategiskt samarbete med Michael Steinle, tidigare CEO BSH Home Appliances Group

Sjöstrand Coffee har inlett ett 3-årigt samarbete med Michael Steinle som tidigare bl a har varit CEO för BSH-koncernens bolag i Nordeuropa, Storbritannien och Irland samt Nordamerika. Tyska BSH Home Appliances Group är Europas största vitvarutillverkare med varumärken som Siemens, Bosch, Neff och Gaggenau i sin portfölj. 

Syftet med avtalet är att bygga upp Sjöstrands försäljningskanaler.

"Vi är oerhört glada och stolta över att ha fått med Michael Steinle på vår tillväxtresa. Michael är en av de tyngsta kompetenserna inom vår bransch och kommer bidra oerhört mycket med sin erfarenhet av att driva bolag med fokus på tillväxt. Detta samarbete kommer att öppna upp många nya spännande möjligheter och marknader för oss och jag är övertygad om att det kommer att skapa stora värden för oss som bolag" säger Cecilia Hjertzell, VD Sjöstrand Coffee.

"Jag ser en mycket stor potential med Sjöstrands produkter och är övertygad om att vi tillsammans kommer att kunna bygga något stort" säger Michael Steinle. 

De första affärsdialogerna med potentiella återförsäljare har inletts.

Fredrik Petersson

Styrelsens Ordförande

fredrik.petersson@sjostrandcoffee.se

+46 709769999

Läs mer hos Cision
Read more about Sjöstrand Coffee Int AB