Press release from Companies

Published: 2020-09-21 09:17:32

Litium AB: Litium utser ny CFO

Litium har utsett Semhar Adi Ghebre till ny CFO. Semhar har lång erfarenhet av ledande positioner inom finans och senast från Nordic Leisure Travel Group (f.d. Thomas Cook) där hon i sin roll som Financial Business Partner varit en viktig del av den omställning som bolaget och hela resebranschen befinner sig i. Semhar har tidigare även haft ledande befattningar på Axstores, Åhléns och Designtorget.

- Litium befinner sig i en spännande och expansiv fas, har en attraktiv affärsmodell, och löser tydliga behov hos kunder både inom B2C och B2B. Jag ser fram emot att få bli en del av teamet och få vara med på Litiums spännande tillväxtresa säger Semhar Adi Ghebre.

Vi är väldigt glada att efter en omfattande rekryteringsprocess nu kunna presentera Semhar som ny CFO för Litium. Hennes breda och djupa kunskap inom finans, analys och värdeskapande tillväxt från flera olika branscher blir mycket värdefull för Litium. Jag är jag övertygad att Semhar är rätt person för uppdraget och ser fram emot att få välkomna henne till teamet, säger vd Patrik Settlin.

Semhar börjar sitt arbete på Litium senast under december månad.

Patrik Settlin, VD Litium AB
Mobil: +46 707 32 12 22
E-post: patrik.settlin@litium.com

Litium AB (publ) är en molnbaserad e-handelsplattform som hjälper till att accelerera försäljningen för stora och medelstora företag inom både B2B och B2C. Lindex, NordicFeel och Jollyroom är några av Litiums kunder, vilka totalt omsätter över 5 miljarder kronor årligen online. Litium agerar genom sitt partnernätverk på den nordiska marknaden och är noterat på Spotlight Stock Market i Stockholm.

Denna information är insiderinformation som Litium AB är skyldig att offentliggöra enligt EU:s marknadsmissbruksförordning. Informationen lämnades genom ovanstående kontaktpersons försorg, för offentliggörande den 21 september, 2020.

Läs mer hos Cision
Read more about Litium AB