Press release from Companies

Published: 2020-09-21 10:23:34

Hubso Group AB: HUBSOs D2C-hub förbereder ny varumärkeslansering tillsammans med Alice Stenlöf

Lägesuppdatering HUBSO

HUBSO fortsätter sitt intensiva arbete och den 29 september är det dags igen för ytterligare en helt ny varumärkeslansering. 

Alice Stenlöf är en av Sveriges mest kända profiler med sina snabbt växande plattformar i kanaler som Instagram (367 000 följare), YouTube (159 000 prenumeranter), blogg och tidigare podcast "Alice & Bianca - Har du sagt A får du säga B" tillsammans med Bianca Ingrosso. Alice och Bianca lockade över 10 000 fans till Ericsson Globe Arena i Stockholm för deras live showcast. Alice är för tredje året i rad Sveriges enda ambassadör för Maybelline och har gjort samarbeten tillsammans med varumärken som bland annat H&M, Coca-Cola, Afound och TRESemmé. Under våren 2020 lanserade Alice sin egna smyckeskollektion för Guldfynd. Hon har även medverkat i senaste uppsättningen av "Let’s Dance" i TV4.

Den 29 september lanserar vi det nya varumärket som heter  A-dsgn. Följ varumärket på https://adsgn.se/ samt www.instagram.com/adsgn_official/.

Det är otroligt kul att få lansera ännu ett varumärke tillsammans med en ny samarbetspartner. Det är med stor entusiasm vi ser fram emot att fortsätta bredda HUBSOs affärsmodell för att utvecklas inom alla våra områden.

För mer information, kontakta bolaget på:

Alexander Winqvist, VD
ir(at)hubsogroup.com
www.hubsogroup.com

Hubso Group  i korthet:

Hubso Group inriktar sin verksamhet mot e-handel, utveckling av bildoptimering och andra IT-relaterade tjänster såsom e-postmarknadsföring samt mjukvaruutveckling för servrar och webbportaler. Bolagets huvudsakliga produkter/varumärken består av HUBSO, Magemail samt IMGO. HUBSO är en unik e-handelslösning för influencers som vill skapa sina egna varumärken. HUBSO tar fram design, produktionslinje, strategi, marknadsföring och sköter det tekniska medans influencern endast behöver marknadsföra varumärket. Magemail är en B2B e-postmarknadsföringstjänst för e-handlare som möjliggör att enkelt kunna skräddarsy och effektivisera kommunikation och uppföljning av både existerande och potentiella kunder via e-post för att driva ytterligare försäljning. IMGO, optimerar bilder så att de automatiskt blir anpassade till webbplatsen och upp till 90% mindre i storlek. Detta blir en besparing för webbplatsägare i form av minskning av användandet av bandbredden. Bolagets tjänster hjälper företag och privatpersoner att driva försäljning samt få snabbare hemsidor, bättre SEO, fler nöjda besökare och mer trafik.

Läs mer hos Cision
Read more about Hubso Group AB