Press release from Companies

Published: 2021-05-18 07:00:00

Streamify AB: Streamify ingår samarbetsavtal med TOBE Outerwear

Streamify har ingått ett samarbetsavtal med TOBE Outerwear med målet att utveckla TOBE´s onlineförsäljning med hjälp av live video shopping. TOBE Outerwear är ett klädmärke för krävande vinteraktiviteter och satsningen på live video shopping är tänkt att öka affärsnyttan, bland annat genom ökad consumer awareness.

Att hjälpa kunden att välja den klädesmodell och storlek som passar dem bäst kan vara en utmaning i dagens e-handel. Här ser Tomas Berntsson, grundare av TOBE Outerwear en spännande möjlighet med live video shopping. 

– Med teknikens hjälp ska vi kunna bli ännu vassare på den personliga servicen som är så viktig för vår nischade målgrupp. För dem är rätt kläder avgörande för att de ska kunna njuta fullt ut av sina aktiviteter, säger Tomas Berntsson

Live video shopping växer i popularitet i konfektionsbranschen, inte minst för att det förstärker consumer awareness - kundens förkunskaper om varan, i allt ifrån passform och material till funktion. Streamifys roll i samarbetsavtalet har därför fokus på köpupplevelse och affärsmål. 

– Vi vill samarbeta med kunder som vill utvecklas tillsammans med oss. Det gör att vi hela tiden spetsar vår produkt. TOBE har den typen av produkt som tveklöst kommer att få ett ökat kundvärde av en bra tittarupplevelse. Det är så vi kan bygga en hög affärsnytta för vår kund, säger Johan Klitkou, vd för Streamify.

Avtalet är ett samarbetsavtal över 3 månader där respektive part står för sina egna kostnader.

 

För ytterligare information, vänligen kontakta:
Johan Klitkou, vd Streamify
Telefon: +46 76-643 37 47
E-post: johan@streamify.io

Tomas Berntsson, grundare TOBE Outerwear
Telefon: +46-70-3113477
E-post: tomas@tobeouterwear.com

Om Streamify
Streamify grundades 2017 med avsikt att skapa framtidens smartaste livesstreamslösningar. 2019 lanserades den internationellt skalbara plattformen Streamify – en unik digital plattform som kombinerar livestreaming med e-commerce. Streamify ger individuella användare och etablerade aktörer möjlighet att skapa egna livestreams och därmed intäktsmöjligheter, samtidigt som tittare kan interagera med livesändningarna genom chattar, sponsring och för sändningen relevant E-commerce.

Om TOBE Outerwear
TOBE Outerwear är ett svenskt varumärke som designar och tillverkar sina egna produkter. Inriktningen är krävande vintersporter som snöskoteråkning och skidåkning men också friluftskläder för en vardag fylld med familjeliv och fritidsintressen. Bolaget expanderar på den Nordamerikanska marknaden och har stark omsättningstillväxt sedan 2012 om 30 procent /år.

Läs mer hos Cision
Read more about Streamify AB