Press release from Companies

Published: 2021-08-26 08:00:00

QBNK Holding AB: QBNK ökar takten med 10 nya medarbetare och förstärkt ledningsgrupp

QBNK har anställt 10 nya medarbetare som alla börjar under 3:e kvartalet i år. Tillskotten inkluderar förstärkning av bolagets ledning genom att Anna Ferreira Gomes tillträder som CRO samt Elin Wallin som CFO.

Den globala marknaden för Digital Asset Management (DAM) är en miljardmarknad och förutspås ha en fortsatt mycket hälsosam tillväxt. För att kapitalisera på bolagets nisch och position förstärker och investerar QBNK i 10 nya medarbetare, vilka alla påbörjar sina anställningar under 3:e kvartalet. Bland de nyanställda som tar plats i bolagets ledning finns Anna Ferreira Gomes som ny CRO (Chief Revenue Officer) och Elin Wallin som ny CFO (Chief Financial Officer). Anna Ferreira Gomes var tidigare CRO på Datscha där hon var med och tredubblade abonnemangsintäkterna och Elin Wallin var tidigare Finanschef på SHL Medical AB där hon byggde upp bolagets finansfunktion.

”Efter några år av fokusering och strukturering av QBNKs kärnverksamhet har bolaget idag en stabil plattform i form av en standardiserad produkt, leveransförmåga och finanser. Vi har en etablerad och uppskattad SaaS-produkt och har byggt en global och namnkunnig kundlista med över 150 bolag. Med tanke på vår position på en stor och växande marknad satsar vi nu offensivt på såväl vår försäljning och marknadsföring som på vår produktutveckling”, säger Jacob Philipson som är VD på QBNK.

”Jag känner Elin sedan tidigare och har jobbat med Anna under många år på Datscha, så jag vet vad de går för och ser fram emot att de skall ansluta till QBNKs ledning och utveckling av bolaget framåt”, avslutar Jacob Philipson.


 

Jacob Philipson, VD 
08-459 99 23
jacob.philipson@qbank.se
www.qbankdam.com 

QBNK Holding AB är ett framgångsrikt SaaS-bolag inom Digital Asset Management (DAM) och erbjuder produkten QBank som är en molnbaserad lösning för lagring, hantering och publicering av bilder, filmer och andra digitala tillgångar. QBNK har visat en stark SaaS-tillväxt senaste åren och bland kunderna återfinns större globala bolag. QBNK är marknadsledande i Norden och växer snabbt på den amerikanska marknaden. Huvudkontoret finns i Stockholm.

Ytterligare information om företaget finns på www.qbankdam.com

 

Läs mer hos Cision
Read more about QBNK Holding AB