Press release from Companies

Published: 2021-09-24 13:55:17

Dalsspira Mejeri AB: Dalsspira vinner upphandling av mjölk i Dalsland

I veckan stod det klart att Dalsspira mejeri vann den offentliga upphandlingen av mejeriprodukter i Dalsland med start juni 2022. Dalsspira har sedan tidigare levererat mjölk i 1 liter till Dalslandskommunerna men kommer nu efter avtalet att utvidga med mjölk i 10 liter till skolor samt yoghurt och grädde.

Avtalet är en utvidgning av det tidigare avtalet och uppskattas uppgå till en årlig omsättning a ca 2,3 mkr jämfört mot knappt 1 mkr idag. En avtalsperiod gäller under 2 år med möjlighet till förlängning på 2 år.

Det utökade engagemanget i den offentliga upphandlingen är en del av en större strategisk satsning för Dalsspira där vi nu hoppas på synergieffekter från Dalsland till kommuner runt oss.

”Det är riktigt kul att Dalsspira vann upphandlingen och bra för att visa att det finns flera lokala företag som vill och kan svara på upphandlingar men även satsa för att öka den svenska livsmedelsproduktionen och självförsörjningsgraden”, säger VD Malin Jakobsson.   

För frågor om bolaget, vänligen kontakta:
Malin Jakobsson, VD
E-post: malin@dalsspira.se
Telefon: 073-068 82 18

Om Dalsspira mejeri AB

Dalsspira mejeris affärsidé är att erbjuda lokalproducerade komjölksprodukter med god smak och unika egenskaper. Med Dalsspiras produkter kan alla konsumenter göra ett val som känns bra i magen. Dalsspira mejeri värnar om djur, människor och landskap.

Dalsspira mejeri – det känns bra i magen

Läs mer hos Cision
Read more about Dalsspira Mejeri AB