Press release from Companies

Published: 2022-04-29 08:44:04

Bodyflight: Bodyflight erhåller återkommande stororder från svensk myndighet

Bodyflight har erhållit en order från en svensk myndighet till ett värde om 225 KSEK. Uppdraget kommer att levereras under 2022. Affären är en del av ett längre samarbete.

Bodyflight har fått uppdrag från en svensk myndighet att under 2022 leverera tjänster till ett värde om 225 KSEK. Ordern är en del av ett längre samarbete där fler ordrar väntas. 

-”Ordern bekräftar att Bodyflight tillhandahåller två vindtunnlar av toppklass. Tillsammans med våra instruktörer levererar vi en upplevelse som håller högsta internationella standard. Bodyflight fortsätter att attrahera olika målgrupper såsom myndigheter, företag och nöjesflygare" säger Micha Velasco, VD på Bodyflight.

Micha Velasco, VD

Telefon: +46 701072444
E-post: micha.velasco@bodyflight.se

www.bodyflight.se
 

Om Bodyflight

Bodyflight är ett upplevelsebolag som äger och driftar Sveriges två enda vindtunnlar för fallskärmshoppning inomhus. En vindtunnel finns i Säve, Göteborg och en i Bromma, Stockholm. Bodyflight är ett bolag, ett varumärke och en självständig idrott i vilken ett flertal SM-tävlingar har hållts. Bodyflight är klassat som friskvårdsberättigad aktivitet vilket innebär att Bodyflights samtliga upplevelser berättigar till friskvårdspeng. Bodyfights mål är att växa bolaget genom breddning av utbudet och ökad lönsamhet.

www.bodyflight.se

Läs mer hos Cision
Read more about Bodyflight