Press release from Companies

Published: 2022-06-22 22:08:24

Dalsspira Mejeri AB: Huvudägarnas förslag till val av ny styrelse

Huvudägarna är nu klara med arbetet att ta fram förslag till ny styrelse för bolaget och ägare med motsvarande mer än 30 % av rösterna i bolaget föreslår av omval av Mikael Olsson och Thore Johansson samt nyval av Mats Ekberg och Torbjörn Leu. Mats Ekberg föreslås även till styrelsens ordförande.

Presentation av nya ledamöter:


Mats Ekberg

Mats Ekberg är VD för företagsfinansiering Fyrstad och har en bred kunskap inom företagsfinansiering, börsnoteringar och företagsemissioner. Mats har även varit aktiv inom Aktiespararnas riksförbund sedan 30 år tillbaka. Mats har följt Dalsspira nära sedan han själv var med och börsintroducerade bolaget och ser nu fram emot att själv delta i styrelsen.

Thorbjörn Leu

Thorbjörn började sin arbetskarriär inom den agrala näringens frukt- och grönt gren och är sedan dryga 5 år åter igen verksam inom samma område genom sin gedigna kunskap inom LED och odlingsteknologi för växthusnäringen där han sitter i ledningsgruppen för Ecopromt AB. Ecopromt är aktiva inom LED teknologi och sk. Controlled Environment Agriculture. Thorbjörn för även med sig erfarenhet från flera olika branscher med ledande positioner på försäljnings- och marknadssidan.

För frågor om bolaget, vänligen kontakta:
Mikael Olsson, VD
E-post: mikael@dalsspira.se
Telefon: 070 218 13 33

Om Dalsspira mejeri AB

Dalsspira mejeris affärsidé är att erbjuda lokalproducerade komjölksprodukter med god smak och unika egenskaper. Med Dalsspiras produkter kan alla konsumenter göra ett val som känns bra i magen. Dalsspira mejeri värnar om djur, människor och landskap.

Dalsspira mejeri – det känns bra i magen

Läs mer hos Cision
Read more about Dalsspira Mejeri AB