Press release from Companies

Published: 2022-11-29 14:00:00

Wicket Gaming AB: Live presentation med vd Eric de Basso på Aktiespararnas event "Stora Aktiedagen"

Wicket Gaming AB:s ("Wicket Gaming" eller "Bolaget") vd Eric De Basso deltar på Aktiespararnas evenemang Stora Aktiedagen ikväll kl. 19:00. Eric  kommer gå in närmare på nuläget, bolagets struktur efter förvärvet av Wegesrand, utvecklingen av spelet Cricket Manager Pro och det nya fokusområdet Ed-tech.

Idag den 29 november kl. 19:00 medverkar Wicket Gaming på Aktiespararnas evenemang Stora Aktiedagen. Bolagets vd Eric de Basso kommer att presentera Wicket Gaming och svara på frågor om bolaget.

Wicket Gaming bjuder in dig som journalist, analytiker och aktieägare att ta del av presentationen live på webben, via www.aktiespararna.se/tv/live. Evenemanget är öppet för alla och kräver inget medlemskap hos Aktiespararna. Ingen anmälan krävs för att följa evenemanget digitalt.

Passa på att ställa dina frågor till Eric de Basso, genom att skicka ett sms till 079-347 98 45 eller maila till event@aktiespararna.se. Dina frågor kommer att förmedlas av Aktiespararnas moderator i samband med frågestunden efter presentationen. Du kan skicka in dina frågor redan nu eller i samband med presentationen.

 

INFORMATION

När: 2022-11-29, kl. 19:00

Livesändning: www.aktiespararna.se/tv/live


 

För ytterligare information, vänligen kontakta:

Eric de Basso, VD, Wicket Gaming AB

E-post: eric@wicketgaming.com 

Telefon: +46 70 780 52 00

 

Om Wicket Gaming

Wicket Gaming är ett svenskt spelutvecklingsbolag som grundades 2015. Bolagets affärsidé bygger på att utveckla och distribuera så kallade free-to-play-spel inom sportgenren baserade på egenägda varumärken. Sedan start har Bolaget arbetat med att utveckla sin första titel, Cricket Manager, som är ett managerspel inom cricket för mobila enheter som går ut på att skapa och äga sin egen cricketklubb och tävla mot andra spelare runtom i världen. Målet är att skapa ett av världens mest populära cricketmanagerspel för mobila enheter och att använda en teknisk plattform för att bredda spelportföljen till att innefatta andra sportmanagerspel.

 

För mer information, se Wicket Gamings webbplats www.wicketgaming.com.

 

Läs mer hos Cision
Read more about Wicket Gaming AB