Press release from Companies

Published: 2022-12-02 15:14:08

Safe at Sea AB: Ny distributör satsar i Filippinerna

Safe at Sea AB (publ) har tecknat distributörsavtal med T3ck Trading som kommer att representera Safe at Sea och bearbeta den Filippinska marknaden.

Filippinerna präglas av stora vattenområden och inte sällan besvärande översvämningar. Det är få länder som står inför sådana extraordinära utmaningar med en natur och miljö som kräver beredskap och ändamålsenlig utrustning. I denna kontext har T3ck Trading under många år framgångsrikt etablerat sig som leverantör av högkvalitativ räddningsutrustning till myndigheter, organisationer och företag. Teck Trading som tillhandahåller innovativa och högkvalitativa produkter kommer att marknadsföra hela Safe at Sea produktportfölj och etablera de effektiva Search and Rescue-båtarna på den Filippinska marknaden, inklusive den nya SeaRanger-plattformen.

Efter genomförd utbildning ihop med Safe at Sea kommer Teck trading själva att genomföra tester, demos och presentationer med kunder runt om hela Filippinerna.

"Filiipperna är en högintressant marknad som vi tror att T3ck Trading på ett föredömligt sätt kommer att bearbeta. Vi är otroligt glada över att inleda samarbetet och vi planerar nu för att etablera båtsystemen på marknaden genom demo- och testverksamhet. ” säger Henrik Hartman, CEO på Safe at Sea AB.

I samband med detta avtal investerar T3ck Trading i både ett RescueRunner-system och ett SeaRanger-system som kommer användas i deras marknadsarbete.

Båtarna kommer att levereras i Q1 2023.

Ordervärde: cirka SEK 835 000.


Denna information är sådan som Safe at Sea är skyldigt att offentliggöra enligt EU:s marknadsmissbruksförordning (EU nr 596/2014). Informationen lämnades, genom angiven kontaktpersons försorg, för offentliggörande 2022-12-02 15:14 CET.

För mer information vänligen kontakta:

Henrik Hartman                              

Telefon +46 (0)303-23 07 00
info@safeatsea.se

Safe at Sea AB tillverkar, utvecklar och säljer lätta, flexibla och kostnadseffektiva sjösäkerhetssystem. Dessa system bidrar till att rädda liv och effektivisera maritim SAR-verksamhet (Search and Rescue) och är förmodligen de effektivaste systemen i världen för att rädda nödställda personer ur vattnet. Systemen innefattar utrustning, utvecklade arbetsmetoder och tillhörande utbildning. Basen i Safe at Seas utbud är RescueRunner, SafeRunner, FireRunner och GuardRunner. Safe at Seas aktie är listad på Spotlight Stockmarket.

Läs mer hos Cision
Read more about Safe at Sea AB