Press release from Companies

Published: 2024-06-27 14:14:42

Miris Holding AB: Filantropia Sjukhuset i Bucharest investerar i Miris HMA®

Miris har mottagit en order på ett Miris HMA®-paket från Filantropia Sjukhuset i Bucharest. Ordern som har ett värde om ca 250 000 SEK är den första från ett pågående projekt med att öka antalet mjölkbanker i landet.

Miris har mottagit en order på ett Miris HMA®-paket från Filantropia Sjukhuset i Bucharest. Sjukhuset deltar i ett projekt för att öka antalet mjölkbanker i landet. Projektet är ett EU-finansierat projekt som genomförs i samarbete med bland annat Rädda Barnen. Ordern har ett värde om ca 250 000 SEK.

"Vi är mycket glada att kunna rapportera den första ordern från det pågående mjölkbanksprojektet i Rumänien. Detta är startskottet för projektet att utveckla Rumäniens mjölkbanksnätverk och kommer att vara av stor betydelse för den fortsatta utvecklingen av Miris marknad i Rumänien" säger Marie Ekholm, sälj och marknadschef på Miris. "Östeuropa är på framfart vad gäller utvecklingen av mjölkbanker och vi ser med tillförsikt fram emot Miris fortsatta tillväxt på denna marknad" avslutar Marie.

För mer information:
Camilla Myhre Sandberg, VD Miris Holding AB. Mobil: +46 18 14 69 07, E-post: 
camilla.sandberg@mirissolutions.com

Läs mer hos Cision
Read more about Miris Holding AB