Press release from Companies

Published: 2018-04-24 08:51:36

MenuCard AB: MenuCard AB (publ) offentliggör årsredovisning för räkenskapsåret 2017

Styrelsen och verkställande direktören för MenuCard AB (publ) offentliggör härmed årsredovisning för räkenskapsåret 2017. Årsredovisningen med tillhörande revisionsberättelse finns tillgänglig på bolagets och AktieTorgets hemsida (www.menucard.dk och www.aktietorget.se).


För mer information om MenuCard, vänligen kontakta: Kim Lykke Sommer, VD MenuCard AB Telefon: +45 23 83 20 25 E-post: kim@menucard.dk https://menucard.dk/
MenuCard (menucard.dk) grundades i Danmark och digitaliserar restaurangbesöket på ett internationellt skalbart sätt. MenuCard är en app-baserad tjänst som vänder sig till företag och deras anställda. Via appen kan medarbetaren hantera allt från att få inspiration och att boka bord till mobilbetalning med upp till 30 procents rabatt. Det rabatterade beloppet överförs till MenuCards konto och såväl restaurangen som kunden erhåller ett digitalt kvitto. MenuCard erhåller en transaktionsavgift om cirka 3-5 % och gör en avräkning med restaurangen två gånger per månad. MenuCard samarbetar med fler än 200 företag, som har över 450 000 anställda. MenuCard har sammanlagt avtal med fler än 550 kvalitetsrestauranger i Danmark. Av dessa är cirka 200 anslutna till den nya TAKEOUT-tjänsten, som innebär att alla användare kan få utkörd kvalitetsmat med rabatt. MenuCard är godkänd av danska Finanstilsynet, motsvarigheten till den svenska Finansinspektionen.

Läs mer hos Cision
Read more about MenuCard AB