Press release from Companies

Published: 2018-08-27 13:54:22

Sleepo AB: Sleepos exklusiva kollektion lanseras framgångsrikt i samband med influencer-event

Fredagen den 24 augusti 2018 lanserade Sleepo en exklusiv kollektion i samarbete med Lovisa Alcén, en av Sveriges ledande influencers inom inredning. Kollektionen presenterades för ett flertal speciellt inbjudna influencers under ett event. Samtidigt lanserades också kollektionen till försäljning på Sleepo.se. Under eventet presenterade Sleepos inköpare även höstens nyheter och inredningstrender som fick ett bra mottagande från influencers och där höstens sortiment har börjat generera ett stort intresse på sociala medier.

Den egna kollektionen som har tagits fram i ett begränsat antal togs emot väl av såväl influencers som följare på social media.

”Vi är väldigt glada och stolta över lanseringen av vår första exklusiva inredningskollektion tillsammans med en influencer och där vi ser en stor uppmärksamhet från inredningsintresserade följare på social media. Med den egna kollektionen och ett starkt höstsortiment ser vi förväntansfullt emot kommande period”, säger Philip Nickolsten, VD på Sleepo.



Sleepo är en av Sveriges ledande e-handelsbutiker för möbler och heminredning. Sleepos mobilanpassade hemsida erbjuder kunder en förstklassig shopping-upplevelse med ett brett och kurerat sortiment från lokala, internationella och private label varumärken. Sleepo erbjuder sitt sortiment till ett konkurrenskraftigt kunderbjudande som inkluderar fri frakt, fri retur och öppet köp. Bolaget är sedan 2016-01-15 noterat på Spotlight Stock Market.

Läs mer hos Cision
Read more about Sleepo AB