Press release from Companies

Published: 2020-05-29 10:16:24

Orgo Tech AB: HUBSO genomför ytterligare en lyckad lansering, Floral Dress sålde slut på 7 minuter

HUBSO fortsätter sitt intensiva arbete med produktlanseringar. Som tidigare kommunicerat genomförde HUBSO en lansering under gårdagskvällen tillsammans med Sanne Alexandra, som med glädje kan meddelas även denna var mycket lyckad. Sanne Alexandra Stockholms Summer Chic Collection lanserades varpå huvudprodukten, Floral Dress, sålde slut på bara 7 minuter.

Floral Dress var en design där Sanne Alexandra ställde frågor till sina följare kring vad man känner sig mest bekväm i, med passform och modell. HUBSO tillsammans med Sanne Alexandra utvecklade designen helt utifrån den feedbacken. Detta bevisar HUBSOs agila arbetssätt och marknadsmodell för produktlansering. Och responsen från hennes följare samt community har varit fantastisk, vilket blir ytterligare ett kvitto. Utöver Floral Dress släppte vi även en refill på ett par produkter med Sanne Alexandra i form av Cropped Leather pants i två färger samt en skjorta varpå den sista sålde slut på 30 min. Detta visar återigen på att potentialen för våra samarbeten är mycket höga då vi framgångsrikt lyckats utveckla efterfrågan på våra varumärken och produkter. Det är med stor entusiasm vi ser fram emot att fortsätta bredda HUBSOs affärsmodell för att utvecklas inom alla våra områden och vi jobbar stenhårt för att fortsätta leverera och växa tillsammans med alla våra samarbetspartners.

 

För mer information, kontakta bolaget på:

Alexander Winqvist, VD

ir(at)orgotech.com

www.orgotech.com

 

Orgo Tech i korthet:

Orgo Tech inriktar sin verksamhet mot e-handel, utveckling av bildoptimering och andra IT-relaterade tjänster såsom e-postmarknadsföring samt mjukvaruutveckling för servrar och webbportaler. Bolagets huvudsakliga produkter/varumärken består av HUBSO, Magemail samt IMGO. HUBSO är en unik e-handelslösning för influencers som vill skapa sina egna varumärken. HUBSO tar fram design, produktionslinje, strategi, marknadsföring och sköter det tekniska medans influencern endast behöver marknadsföra varumärket. Magemail är en B2B e-postmarknadsföringstjänst för e-handlare som möjliggör att enkelt kunna skräddarsy och effektivisera kommunikation och uppföljning av både existerande och potentiella kunder via e-post för att driva ytterligare försäljning. IMGO, optimerar bilder så att de automatiskt blir anpassade till webbplatsen och upp till 90% mindre i storlek. Detta blir en besparing för webbplatsägare i form av minskning av användandet av bandbredden. Bolagets tjänster hjälper företag och privatpersoner att driva försäljning samt få snabbare hemsidor, bättre SEO, fler nöjda besökare och mer trafik.

Läs mer hos Cision
Read more about Orgo Tech AB