Press release from Companies

Published: 2022-06-15 07:00:00

Eurocine Vaccines AB: Eurocine Vaccines presenterar på Småbolagsdagarna i Stockholm idag onsdag den 15 juni 2022

Eurocine Vaccines kommer att presentera bolaget, utvecklingen av ett klamydiavaccin och den mycket intressanta nytillkomna vaccinkandidaten mot Herpes simplexvirus typ 2 på Småbolagsdagarna i Stockholm, idag den 15 juni 2022 kl. 17.30. Det intensiva arbetet med att utöka bolagets portfölj av vaccinkandidater fortskrider och även det kommer att beröras.

Den 15 juni kl. 17.30 medverkar Eurocine Vaccines på Småbolagsdagarna i Stockholm.
VD Hans Arwidsson kommer att presentera Bolaget och svara på frågor.

Vi inbjuder dig som journalist, analytiker och aktieägare att ta del av presentationen live på webben, via www.aktiespararna.se/tv/live. Evenemanget är öppet för alla och kräver inget medlemskap hos Aktiespararna. Ingen anmälan krävs för att följa evenemanget digitalt.

Passa på att ställa dina frågor till VD Hans Arwidsson, genom att skicka ett sms till
079-347 9845 eller maila till
event@aktiespararna.se. Dina frågor kommer att förmedlas av Aktiespararnas moderator i samband med frågestunden efter presentationen. Du kan skicka in dina frågor redan nu eller i samband med presentationen.

Kontakt:
Hans Arwidsson
VD, Eurocine Vaccines AB
hans.arwidsson@eurocine-vaccines.com 
+46 70 634 0171

Om Eurocine Vaccines

Eurocine Vaccines är ett utvecklingsbolag, som överbryggar klyftan mellan innovation och marknad i det högaktiva vaccinområdet.

Genom bolagets portföljstrategi får innovativa vaccinkandidater möjligheten att nå marknaden snabbare, medan investerare erbjuds riskspridning med en stor framtida hävstång. Dessa vaccinkandidater licensieras senare till partners för fortsatt utveckling och kommersialisering.

Listat på Spotlight Stock Market, XSAT, verkar Eurocine Vaccines, EUCI, i hjärtat av det biovetenskapliga klustret vid Karolinska Institutet i Solna och har attraherat flera internationellt meriterade vaccinspecialister till sin styrelse.

Läs mer hos Cision
Read more about Eurocine Vaccines AB

Subscription