Press release from Companies

Publicerat: 2020-07-09 13:42:28

Freetrailer Group A/S: Freetrailer Group A/S indgår strategisk aftale med Obs BYGG i Norge

Freetrailer Group bryder for alvor igennem på det norske marked med den nye samarbejdsaftale med Obs BYGG. Obs BYGG er markedsleder i privatmarkedet for byggevarer i Norge og en del af Coop Norge SA.

Freetrailer Group kan nu tilføje en ny stor kæde til partnerporteføljen. Coop Norge er landsdækkende med mere end 1.200 butikker indenfor dagligvarer og byggematerialer, Coop Norges ambition - om at have den højeste kundetilfredshed og det bedste ry i dagligvare- og byggebranchen - har været den primære årsag til indgåelse af aftalen.

Freetrailer konceptet tilbydes til Coop koncernens byggemarkedkæde Obs BYGG som består at 54 byggemarkedsvarehuse fordelt over hele Norge.     

"I Obs BYGG arbejder vi hele tiden på at forbedre kundeoplevelsen og løfte kundetilfredsheden, og her passer Freetrailers digitale fuldservice koncept intet mindre end perfekt. Vores kunder får fuld fleksibilitet i hjemtransporten af deres varer, og samtidigt sikrer Freetrailers platform, at vores medarbejdere kan koncentrere sig om at servicere kunderne inde i butikken. Derfor har vi også store forventninger til denne servicetilføjelse," udtaler Kjell Erik Thune Larsen, konceptchef hos Obs BYGG.

Philip Filipsen, Group CEO i Freetrailer forventer sig også meget af det nye samarbejde. Freetrailer har været på det norske marked siden 2016, hvor primært IKEA har benyttet sig af Freetrailer-konceptet. Med indgåelsen af den nye aftale med Coop Norge befæstes positionen for alvor på det norske marked.

"Jeg er meget stolt over, at Coop Norge har valgt at samarbejde med Freetrailer. Coop Norges byggemarkedkæde har stor erfaring med at tilbyde trailerservice til deres kunder, men har set et væsentligt værdiløft og en ressourcebesparelse ved at bruge vores selvbetjeningskoncept. Samarbejdsaftalen betyder, at vi fra og med i dag kan hjælpe mange store byggevarehus spredt ud over hele Norge, så nu kommer der rigtig mange Freetrailere på de norske veje," udtaler Philip Filipsen.    

Den nye aftale får først effekt i regnskabsåret 20/21, og ændrer derfor ikke på forventningerne til regnskabsperioden 19/20. Freetrailer offentliggør Q4 og årsrapport 19/20 resultat den 27. august 2020.

For mere information om Freetrailer Group A/S kontakt venligst:

Philip Filipsen, Group CEO 
E-mail: pf@freetrailer.com
Telefon: +45 40 90 17 85

Kort om Freetrailer Group A/S 
Freetrailer Group er en dansk teknologivirksomhed, med det formål at gøre det nemt at booke og låne en trailer gratis via en deleøkonomisk it-platform. I samarbejde med selskabets partnere bl.a. IKEA, ICA, 24Storage og SILVAN stilles transportløsningen til rådighed for partneres kunder i Skandinavien. Med en 100% selvbetjeningsløsning via app og elektronisk lås gives der fuld fleksibilitet til partnerne og deres kunder, og i dag har mere end 2,5 millioner personer gjort brug af Freetrailers service. 

Freetrailer arbejder med en todelt vækstplan, hvor styrkelsen af de eksisterende hjemmemarkeder udgør det ene ben, og en yderligere internationalisering af konceptet udgør det andet. 

Fakta: 
+40 samarbejdspartnere 
+250 afhentningssteder
+1500 trailere 

Freetrailer Group står i dag med et skalerbart forretningskoncept, der bygger på en innovativ it-platform med et globalt potentiale. Freetrailer Group A/S blev børsnoteret på Spotlight Stock Market i 2018.
Ticker code: FREETR 

Läs mer hos Cision
Läs mer om Freetrailer Group A/S