Press release from Companies

Publicerat: 2020-03-20 09:01:08

Freetrailer Group A/S: COVID-19: Freetrailer trækker sine indtjeningsforventninger tilbage

Selvom Freetrailer i februar og marts ikke har kunnet konstatere en direkte COVID-19 effekt på udlejningsaktiviteten, må det forventes, at en fortsat spredning af COVID-19 og den relaterede gradvise nedlukning af aktiviteter i samfundet vil påvirke udlejningsaktiviteten i den resterende del af regnskabsåret 19/20. Derfor har Freetrailer valgt at trække sine indtjeningsforventninger til regnskabsåret 19/20 og 20/21 tilbage.

I forlængelse af de nye forsamlingsregler og gennemførte lukninger af storcentre er åbningstiderne hos flere af vores partnere i Skandinavien blevet ændret, og flere af de større partnere, herunder IKEA Danmark holder nu helt lukket.

 

Freetrailer har i februar og marts ikke konstateret en direkte COVID-19 effekt på udlejningsaktiviteten, men det må forventes, at den fortsatte forværring af situationen vil påvirke udlejningsaktiviteten negativt i den resterende del af regnskabsåret 19/20, som slutter den 30. juni 2020.

 

Freetrailer har siden primo marts implementeret de nødvendige foranstaltninger for at passe bedst muligt på selskabets medarbejdere og kunder. Al personale arbejder hjemmefra, og der er indsat ekstra ressourcer for at yde bedst mulig kundeservice, herunder løbende opdatering af åbningstiderne for hvert enkelt udlejningssted i bookingsystemet.

 

Det er vigtigt, at kunderne ikke kører forgæves, når de har brug for at leje en trailer, og heldigvis kan 80% af trailer-porteføljen bookes uden kontakt med butikspersonalet via Freetrailers App og Freelock løsning. Erfaringer viser, at brugen af Freetrailers service både relaterer sig til hjemtransport af købte varer samt øvrige private gøremål. På nuværende tidspunkt er det dog ikke muligt at vurdere nettoeffekten af den alt andet lige fortsættende aktivitet.

 

Fundamentalt er forretningspotentialet og de internationale ekspansionsmuligheder intakt, men på baggrund af situationens alvor kan ekspansionsplanerne blive forsinket.

 

I forbindelse med kvartalsrapporteringen for 3. kvartal 19/20, som offentliggøres den 31. maj 2020, forventer Freetrailer at kunne give en mere detaljeret status og opfølgning på indtjeningsforventningerne.

 

For mere information om Freetrailer Group A/S kontakt venligst:
Philip Filipsen, Group CEO 
E-mail: pf@freetrailer.com
Telefon: +45 40 90 17 85

Kort om Freetrailer Group A/S 
Freetrailer Group er en dansk teknologivirksomhed, med det formål at gøre det nemt at booke og låne en trailer gratis via en deleøkonomisk it-platform. I samarbejde med selskabets partnere bl.a. IKEA, ICA, 24Storage og SILVAN stilles transportløsningen til rådighed for partneres kunder i Skandinavien. Med en 100% selvbetjeningsløsning via app og elektronisk lås gives der fuld fleksibilitet til partnerne og deres kunder, og i dag har mere end 2,5 millioner personer gjort brug af Freetrailers service. 

Freetrailer arbejder med en todelt vækstplan, hvor styrkelsen af de eksisterende hjemmemarkeder udgør det ene ben, og en yderligere internationalisering af konceptet udgør det andet. 


Fakta: 
+40 samarbejdspartnere 
+250 afhentningssteder
+1500 trailere 
 

Freetrailer Group står i dag med et skalerbart forretningskoncept, der bygger på en innovativ it-platform med et globalt potentiale. Freetrailer Group A/S blev børsnoteret på Spotlight Stock Market i 2018. Ticker code: FREETR 

Läs mer hos Cision
Läs mer om Freetrailer Group A/S