Hem

Press release from Companies

Publicerat: 2021-04-23 10:30:00

Freetrailer Group A/S: Freetrailer Group A/S melder om rekordmange udlejninger

Freetrailer Group rundede med udgangen af marts måned flere end 550.000 udlejninger over de seneste 12 måneder. Det sker allerede inden højsæsonen for 2021, og det giver gode udsigter for regnskabsårets mål, som lyder på en halv million udlejninger.

For regnskabsårets første 9 måneder kan Freetrailer melde om mere end 430.000 udlejninger. Det er med den opgørelse svært at forestille sig, at Freetrailer ikke også, når regnskabsåret er slut den 30. juni 2021, ligger på den pæne side af 550.000 udlejninger.

"Det er nogle bundsolide udlejningstal, som ligger til den pæne side over vores forventninger. At vi allerede inden sommeren kommer i gang, kan fremskrive et temmelig markant opjusteret udlejningstal for regnskabsåret og dertil kan rapportere om konsekvent øgede udlejningstal gennem hele året, er en klar grund til stolthed. Det fortæller os, at vi som virksomhed har været i stand til at skabe den helt rigtige deleøkonomiske platform, som både skaber værdi for os såvel som for vores partnere og brugere," udtaler Group CEO Philip Filipsen.

For yderligere information om Freetrailer Group A/S kontakt venligst:

Philip Filipsen, CEO 

E-mail: pf@freetrailer.com

Telefon: +45 40 90 17 85

Kort om Freetrailer Group A/S
Freetrailer Group er en dansk teknologivirksomhed med det formål at gøre det nemt at booke og låne en trailer gratis via en deleøkonomisk it-platform.

Med en 100% selvbetjeningsløsning via app og elektronisk lås gives der fuld fleksibilitet til partnerne og deres kunder, og i dag har mere end 3,5 millioner personer gjort brug af Freetrailers service.

Freetrailer arbejder med en todelt vækstplan, hvor styrkelsen af de eksisterende hjemmemarkeder udgør det ene ben, og en yderligere internationalisering af konceptet udgør det andet.

Fakta:

+60 samarbejdspartnere

+350 afhentningssteder

+1.900 trailere

Freetrailer Group står i dag med et skalerbart forretningskoncept, der bygger på en innovativ it-platform med et globalt potentiale. Freetrailer Group A/S blev børsnoteret på Spotlight Stock Market i 2018.

Ticker code: FREETR

Läs mer hos Cision
Läs mer om Freetrailer Group A/S

Prenumeration