Press release from Companies

Publicerat: 2022-04-13 10:30:00

Freetrailer Group A/S: Freetrailer Group A/S: Større aktiepost i Freetrailer Group A/S skifter hænder.

Freetrailers bestyrelsesformand og medstifter Allan Sønderskov Darré sælger 700.000 aktier i Freetrailer Group til en kreds af nuværende investorer i Selskabet, og ejer nu under 5% i selskabet.

700.000 aktier skifter hænder i Freetrailer Group A/S. Sælger er Freetrailers bestyrelsesformand og medstifter Allan Sønderskov Darré, som har besluttet at nedbringe sin position i selskabet. Køberne er på den anden side nuværende investorer i Freetrailer Group; Dico A/S, som øger deres position til godt 14%, og Greve Trailer Center som øger sin position til godt 10%. Endvidere har Freetrailers bestyrelsesmedlem Nicolai Frisch Erichsen, Freetrailers Group CEO Philip Filipsen og Group CFO Martin Damm købt en andel af aktierne.

"Jeg har af personlige grunde ønsket at nedbringe min position i Freetrailer Group A/S, og det har i den forbindelse været vigtigt for mig, at køberne af de udbudte aktier bestod af en eller flere investorer, som jeg ved bakker op om den strategi vi har lagt for selskabet. Jeg er derfor meget tilfreds med, at en kreds af nuværende investorer, bestyrelsesmedlemmer og ledende medarbejdere har tilbud at købe positionen" siger Allan Sønderskov Darré

"Vi har været investorer i Freetrailer Group A/S siden børsintroduktionen i 2018. Vi har stor tiltro til Freetrailers forretningsmodel og koncept og til de muligheder der ligger for udviklingen af Freetrailer både på eksisterende markeder, men i særdeleshed også på nye markeder i Europa. Det var derfor ikke en svær beslutning at øge vores eksponering i Freetrailer Group A/S, da muligheden opstod" siger Direktør i Dico A/S Mikael Konnerup

Det samlede antal aktier i Freetrailer Group A/S udgør 9.503.300 med en markedsværdi på DKK 386 mio.

For yderligere information om Freetrailer Group A/S kontakt venligst:

Philip Filipsen, CEO

E-mail: pf@freetrailer.com

Telefon: +45 40 90 17 85

Kort om Freetrailer Group A/S

Freetrailer Group er en dansk teknologivirksomhed, hvis mission er at gøre det nemt at booke og låne en trailer gratis via en deleøkonomisk it-platform.

Med en 100% selvbetjeningsløsning via Freetrailer Appen og den elektroniske lås gives Freetrailers Partnere og deres kunder fuld fleksibilitet og i dag har mere end 4 millioner personer gjort brug af Freetrailers service.

Freetrailer arbejder med en todelt vækstplan, hvor styrkelsen af de eksisterende hjemmemarkeder udgør det ene ben, og en yderligere internationalisering af konceptet udgør det andet.

Fakta:

+60 samarbejdspartnere

+500 afhentningssteder

+2.500 trailere

+700.000 udlejninger

Freetrailer Group står i dag med et skalerbart forretningskoncept, der bygger på en innovativ it-platform med et globalt potentiale. Freetrailer Group A/S blev børsnoteret på Spotlight Stock Market i 2018.

Ticker code: FREETR

Läs mer hos Cision
Läs mer om Freetrailer Group A/S