Hem

Press release from Companies

Publicerat: 2022-05-03 13:00:00

Freetrailer Group A/S: Freetrailer Group A/S og POWER i Danmark forlænger samarbejdet.

Freetrailer og elektronikgiganten POWER forlænger samarbejder og udvider samtidigt med 2 nye butikker.

Samarbejdet mellem Elektronikgiganten POWER og Freetrailers selvbetjente udlejningsplatform blev etableret tilbage i 2015 med 12 trailers. Siden er samarbejdet løbende blevet forlænget og udvidet i takt med POWERs ekspansion på det danske marked og den synlige effekt af samarbejdet. Seneste er samarbejdet således blevet forlænget i begyndelse af 2022, og samtidigt udvidet med POWERs to nye varehuse i hhv. Ringsted og Slagelse, og består nu i alt af 56 trailers rundt omkring i Danmark.

"I POWER har vi aldrig været i tvivl om, at aftalen med Freetrailer skulle forlænges. Vores mål er altid at gøre livet så nemt som muligt for vores kunder, og her passer de gratis trailere helt perfekt ind – fx når kunderne er kommet til at købe lidt større ind, end de havde regnet med, da de kørte hjemmefra", siger CEO hos POWER, Jesper Boysen

"Jeg er både glad og stolt over, at POWER endnu engang har valgt at forlænge deres samarbejde med os, og at samarbejdet nu udvides til 56 trailers hos de varehuse, hvor det er muligt. Dette er for mig et udtryk for, at vi til stadighed leverer et produkt, der lever op til vores partneres krav og forventninger, og som skaber merværdi for dem og deres kunder," siger Freetrailer Group CEO Philip Filipsen

For yderligere information om Freetrailer Group A/S kontakt venligst:

Philip Filipsen, CEO

E-mail: pf@freetrailer.com

Telefon: +45 40 90 17 85

Kort om Freetrailer Group A/S

Freetrailer Group er en dansk teknologivirksomhed, hvis mission er at gøre det nemt at booke og låne en trailer gratis via en deleøkonomisk it-platform.

Med en 100% selvbetjeningsløsning via Freetrailer Appen og den elektroniske lås gives Freetrailers Partnere og deres kunder fuld fleksibilitet og i dag har mere end 5 millioner personer gjort brug af Freetrailers service.

Freetrailer arbejder med en todelt vækstplan, hvor styrkelsen af de eksisterende hjemmemarkeder udgør det ene ben, og en yderligere internationalisering af konceptet udgør det andet.

Fakta:

+60 samarbejdspartnere

+500 afhentningssteder

+2.500 trailere

+700.000 udlejninger

Freetrailer Group står i dag med et skalerbart forretningskoncept, der bygger på en innovativ it-platform med et globalt potentiale. Freetrailer Group A/S blev børsnoteret på Spotlight Stock Market i 2018.

Ticker code: FREETR

Läs mer hos Cision
Läs mer om Freetrailer Group A/S

Prenumeration