Hem

Press release from Companies

Publicerat: 2022-05-20 11:15:00

Freetrailer Group A/S: Freetrailer Group A/S vinder Dansk Erhverv E-handelspris

Freetrailer vinder den Danske E-handelspris 2022 i kategorien "Bedste B2C-virksomhed med online-omsætning under 100 millioner kroner".

Juryen begrundede kåringen af Freetrailer således: – " I 2021 har årets vinder øget toplinjen med 40 procent og bunden med imponerende 120 procent. Freetrailer har vist, at der er penge at tjene på deleøkonomi og har skabt en unik partnerbaseret win-win-win-forretningsmodel. Hver 10. dansker har benyttet sig af årets vinder, og de er i den grad gearet til videre skalering. De har modbevist, at "there’s no such thing as a free ride", og så tjener de ovenikøbet penge på det. Vi glæder os til at følge jeres videre rejse ud i verden." 

Freetrailer Group CEO glæder sig over det skulderklap som kåringen giver:  

"Jeg er utroligt stolt af vores kollegaer her i Freetrailer, der alle har været med til at løfte vores forretning til et helt nyt niveau. Den vækst Freetrailer har været igennem de seneste år, kommer ikke af sig selv, men kun ved en målrettet og vedholdende indsats. Denne pris er en anerkendelse til samtlige medarbejdere i Freetrailer, som alle på sit felt har bidraget til succesen - og vi er kun lige begyndt.," siger Freetrailer Group CEO Philip Filipsen

For yderligere information om Freetrailer Group A/S kontakt venligst:

Philip Filipsen, CEO

E-mail: pf@freetrailer.com

Telefon: +45 40 90 17 85

Kort om Freetrailer Group A/S

Freetrailer Group er en dansk teknologivirksomhed, hvis mission er at gøre det nemt at booke og låne en trailer gratis via en deleøkonomisk it-platform.

Med en 100% selvbetjeningsløsning via Freetrailer Appen og den elektroniske lås gives Freetrailers Partnere og deres kunder fuld fleksibilitet og i dag har mere end 5 millioner personer gjort brug af Freetrailers service.

Freetrailer arbejder med en todelt vækstplan, hvor styrkelsen af de eksisterende hjemmemarkeder udgør det ene ben, og en yderligere internationalisering af konceptet udgør det andet.

Fakta:

+60 samarbejdspartnere

+500 afhentningssteder

+2.500 trailere

+700.000 udlejninger

Freetrailer Group står i dag med et skalerbart forretningskoncept, der bygger på en innovativ it-platform med et globalt potentiale. Freetrailer Group A/S blev børsnoteret på Spotlight Stock Market i 2018.

Ticker code: FREETR

Läs mer hos Cision
Läs mer om Freetrailer Group A/S

Prenumeration