Hem

Press release from Companies

Publicerat: 2022-09-14 10:00:00

Freetrailer Group A/S: Freetrailer Group A/S tilpasser priserne for tilvalgsydelser i Sverige og Norge

Freetrailer Group A/S tilpasser pr. 1. oktober 2022 priserne for forhåndsreservation og forsikring på det svenske og norske marked. De stigende materialepriser er den primære årsag til pristilpasningen. Samtidigt ensrettes prisstrukturen således, at den er den samme på de nordiske markeder.

Freetrailer Group A/S har besluttet at tilpasse prisstrukturen for tilvalgsydelser i Sverige og Norge. Det sker med udgangspunkt i den seneste tids markante prisstigninger på materialer og reservedele. Efterfølgende har    Freetrailer den samme prispolitik på de nordiske markeder.

Den nye prisstruktur træder i kraft pr. 1. oktober 2022, hvorefter forhåndsreservering af en trailer koster 49 svenske og norske kroner i henholdsvis Sverige og Norge, og forsikringsprisen bliver 69 svenske og norske kroner på det svenske og norske marked.

”Med baggrund i de markante prisstigninger på blandt andet materialer og energi, som vi alle har været vidner til igennem det seneste halve år, har Freetrailer set sig nødsaget til at hæve priserne på vores tilvalgsydelser i såvel Sverige som Norge. På den måde kan vi blive ved med at opretholde et højt serviceniveau for vores kunder og sikre, at trailerne altid er sikre og i bedst mulig stand”, siger Group CEO for Freetrailer Philip Filipsen.

De udmeldte pristilpasninger ændrer ikke på forventningerne til regnskabsåret 22/23, som fortsat er en omsætning på DKK 83 – 85 mio., svarende til en vækst på 32% - 35%, samt et driftsresultat (EBITDA) på DKK 16 - 17 mio., svarende til en vækst på 28% - 36%.

For yderligere information om Freetrailer Group A/S kontakt venligst:

Philip Filipsen, CEO

E-mail: pf@freetrailer.com

Telefon: +45 40 90 17 85

Kort om Freetrailer Group A/S

Freetrailer Group er en dansk teknologivirksomhed, hvis mission er at gøre det nemt at booke og låne en trailer gratis via en deleøkonomisk it-platform.

Med en 100% selvbetjeningsløsning via Freetrailer Appen og den elektroniske lås gives Freetrailers Partnere og deres kunder fuld fleksibilitet og i dag har mere end fem millioner personer gjort brug af Freetrailers service.

Freetrailer arbejder med en todelt vækstplan, hvor styrkelsen af de eksisterende hjemmemarkeder udgør det ene ben, og en yderligere internationalisering af konceptet udgør det andet.

Fakta:

+60 samarbejdspartnere

+500 afhentningssteder

+2.800 trailere

+770.000 udlejninger

Freetrailer Group står i dag med et skalerbart forretningskoncept, der bygger på en innovativ it-platform med et globalt potentiale. Freetrailer Group A/S blev børsnoteret på Spotlight Stock Market i 2018.

Ticker code: FREETR

Läs mer hos Cision
Läs mer om Freetrailer Group A/S

Prenumeration