Hem

Press release from Companies

Publicerat: 2022-07-22 14:00:00

Freetrailer Group A/S: Freetrailer Group A/S og City Self-Storage i Norge udvider samarbejdet med ny aftale

Freetrailer Group A/S og City Self-Storage i Norge indgår ny treårig aftale og udvider samtidig samarbejdet til 19 lokationer og øger antallet af trailer med 14 til i alt 41 trailere.

Freetrailer Group A/S udvider med City Self-Storage aktivitetsniveauet i Norge. Samarbejdet blev indledt tilbage i 2019 og har siden udviklet sig til et succesfuldt partnerskab omkring udlån af trailere til City Self-Storages kunder. Mere end 20.000 udlån er det blevet til, og efterspørgslen har været støt stigende.

"Vi er altid glade og stolte, når en af vores mangeårige samarbejdspartnere beslutter at forlænge samarbejdet med os og endda også ønsker at udvide det. Vi har haft et fantastisk samarbejde med City Self-Storage gennem de sidste tre år, og vi glæder os til det fortsatte partnerskab. City Self-Storage var en af vores første partnere på det norske marked til at se potentialet i Freetrailers deleøkonomiske selvbetjeningskoncept. Konceptet som både skåner miljøet, yder en fantastisk service til kunderne og giver en stærk branding i gadebilledet.", siger Group CEO for Freetrailer Philip Filipsen.

For yderligere information om Freetrailer Group A/S kontakt venligst:

Philip Filipsen, CEO

E-mail: pf@freetrailer.com

Telefon: +45 40 90 17 85

Kort om Freetrailer Group A/S

Freetrailer Group er en dansk teknologivirksomhed, hvis mission er at gøre det nemt at booke og låne en trailer gratis via en deleøkonomisk it-platform.

Med en 100% selvbetjeningsløsning via Freetrailer Appen og den elektroniske lås gives Freetrailers Partnere og deres kunder fuld fleksibilitet og i dag har mere end fem millioner personer gjort brug af Freetrailers service.

Freetrailer arbejder med en todelt vækstplan, hvor styrkelsen af de eksisterende hjemmemarkeder udgør det ene ben, og en yderligere internationalisering af konceptet udgør det andet.

Fakta:

+60 samarbejdspartnere

+500 afhentningssteder

+2.800 trailere

+770.000 udlejninger

Freetrailer Group står i dag med et skalerbart forretningskoncept, der bygger på en innovativ it-platform med et globalt potentiale. Freetrailer Group A/S blev børsnoteret på Spotlight Stock Market i 2018.

Ticker code: FREETR

Läs mer hos Cision
Läs mer om Freetrailer Group A/S

Prenumeration