Start | Spotlight
Hem

Great things come from small beginnings

Whether you’re a small business looking to go further or an investor looking for an exciting prospect, let us help you get there.

  • Dagens vinnare:
  • Dagens förlorare:
  • Mest omsatta:
  • Index:

Index värde

I år
Bolag noterade
167
Dagens omsättning
Market Overview

IN THE SPOTLIGHT — EUROCON CONSULTING

Eurocon

Eurocon Consulting är tekniska konsulter med ett tjänste- och produktutbud främst riktat mot massa-, kemi- och energiindustrin och gruvindustrin. Bolaget ska i nära samarbete med sina kunder vidareutveckla kvaliteten på sina tjänster och produkter. 

Läs mer

Vi sätter bolagen i rampljuset.

På Spotlight tror vi på att allting stort en gång varit litet.

Aktörerna i vår bransch har länge sett ut på samma sätt. Vi vill ändra på det och ändra på hur människor tänker kring aktiehandel och noterade bolag. Att bli delägare i ett bolag är i grunden en positiv upplevelse – företag får möjlighet att växa och investerare får möjlighet att följa med på resan.

Med Spotlight gör vi ett strategiskt skifte från att vara en traditionell marknadsplats för aktier till att bli ännu tydligare med att vi sätter fokus på våra bolag. Vår nya identitet är modern, fräsch och tydlig, och vi är säkra på att den kommer att bidra till att människor förstår syftet med Spotlight.

Welcome to the Spotlight.

IN THE SPOTLIGHT — COMPARE-IT

Compare-IT

Compare-IT utvecklar, producerar och marknadsför kostnadseffektiva och användarvänliga lösningar för smarta hus.

Läs mer

THIS IS SPOTLIGHT

För tillväxtbolag

Spotlight.

Vi på Spotlight har en tydlig mission: vi vill hjälpa tillväxtbolag att växa. Precis som när vi grundades för 20 år sedan handlar det om att erbjuda en väl fungerande marknadsplats där bolag kan ta in det kapital de behöver för att kunna växa i den takt de vill. Samtidigt får investerare möjligheten att bli delägare i intressanta bolag. Idag är vi mycket mer än ett torg där man kan köpa och sälja aktier. Vi är en marknadsplats som sätter bolagen i rampljuset – en plats där människor, idéer och tillväxtbolag kan mötas och växa. 

Om Spotlight

Spotlight är marknadsplatsen där investerare och tillväxtbolag möts. Hos oss är det enklare och tryggare för bolagen att vara noterade. Vi erbjuder en helhetslösning som ökar synligheten för våra bolag genom unika mediesamarbeten. Investerare får genom Spotlight möjlighet att bli delägare i över 160 tillväxtbolag i olika branscher från flera länder, däribland bolag som Storytel, Bahnhof och Synthetic MR.