Press release from Companies

Published: 2023-12-05 08:00:00

ABAS Protect AB: ABAS Protect säger upp avtalet om likviditetsgaranti

ABAS Protect säger upp avtalet om likvidsgaranti från Pareto Securitas AB.

ABAS Protect AB har per den 28 oktober 2023 sagt upp avtalet som ingicks den 31 oktober 2022 med Pareto Securitas AB om uppdrag som likviditetsgarant. Syftet med likviditetsgarantin har varit att förbättra kvaliteten i handeln av ABAS aktie samt uppfylla kravet om likviditetsgarant för bolag som inte har 300 stycken aktieägare.

I och med de nyemitterade aktierna från teckningsoptionen i november så bedöms  likviditeten i aktien vara god samt att marknadsplatsens nya villkor från 1 december 2023 är uppfyllda. Därför bedöms att behovet av en likviditetsgarant inte längre finnas.

Uppsägningstiden för avtalet är två månader, Pareto Securitas kommer att agera likviditetsgarant i aktien till och med den 27 december 2023.

Läs mer om ABAS Protect på www.abas.se 

Frågor besvaras av:
Niclas Johansson, tillträdande VD på ABAS Protect, 0707-19 24 07 eller niclas@abas.se

ABAS Protect AB
Gislavedsvägen 3
514 93 Ambjörnarp
0325-61 80 30
info@abas.se
www.abas.se

 

ABAS Protect erbjuder smarta områdesskydd för alla typer av offentliga förvaltningar och industrier. Företagets produkter och tjänster skapar trygghet och förhöjer intrycket av det inramade området. Företaget AB Ambjörnarps Stängselfabrik grundades 1925. Under snart 100 år har ABAS levererat högkvalitativa stängsel och grindar, alltid med kunden i fokus. Företaget utvecklar, tillverkar och levererar områdesskydd i olika skyddsklasser med höga krav på kvalitet och driftsäkerhet till industrier, ambassader, byggarbetsplatser och säkerhetsobjekt såsom kärnkraftverk och fängelser. ABAS Protect erbjuder trygg inramning med omtanke och har fortfarande sin verksamhet i Ambjörnarp. Företaget är noterat på Spotlight Stock Market sedan 1 november 2022.

Läs mer hos Cision
Read more about ABAS Protect AB