Press release from Companies

Published: 2021-01-29 15:54:01

Game Chest Group AB: Game Chest ingår avtal om lock-up med NEVI

Game Chest har ingått ett lock up-avtal med New Equity Venture ("NEVI") som omfattar NEVIs samtliga innehavande aktier i Game Chest, motsvarande 16,6 % av Game Chests utestående aktier. Denna lock-up innebär att NEVI förbinder sig att inte sälja några aktier i Game Chest till och med 2021-10-31.

NEVI gör bedömningen att man ser ljust på Game Chest framtid och beskriver att denna lock-up manifesterar deras långsiktiga ambition som stark ägare.
https://www.avanza.se/placera/telegram/2021/01/29/game-chest-new-equity-venture-har-halverat-sitt-agande-i-game-chest-r.html

VD kommentar
Jag tillsammans med bolagets ledning ser mycket positivt på att landa denna lock-up med NEVI, att de känner trygghet att binda sina resterande tillgångar 9 månader framåt. Vi är dessutom mycket nöjda med de befintliga och nya aktieägare som nyligen tillträtt bolaget, då vi bedömer deras ambitioner som långsiktiga.

För ytterligare information kontakta
Robin Bäcklund
Verkställande Direktör
Game Chest Group AB (Publ)
ir@gamechestgroup.se

Om Game Chest Group AB
Game Chest Group är verksamma inom gaming och esports-marknaden och har som affärsidé är att erbjuda innovativa och digitala plattformar. Genom effektiv samt skalbar teknik bidrar bolaget till ökad spelglädje för gamers över hela världen. Bolagets fokus ligger på att leverera en förstklassig kundupplevelse och kontinuerlig tillväxt under en effektiv kostnadsstruktur. Game Chest Group har sitt säte i Stockholm. Läs mer på bolagets webbplats: https://gamechestgroup.com

Läs mer hos Cision
Read more about Game Chest Group AB