Press release from Companies

Published: 2021-04-28 14:28:58

Sjöstrand Coffee Int AB: Sjöstrand ingår samarbetsavtal med WhiteAway Group A/S

Sjöstrand har idag skrivit avtal med Whiteaway A/S som är nordens ledande e-handlare inom vitvaror. Whiteaway äger och driver bl a WhiteAway och Tretti i Norden samt Skousen i Danmark. WhiteAway omsatte drygt 2,5 mdkr 2020. 

Genom samarbetet med WhiteAway kommer Sjöstrand få en stark distribution i Norden samt en marknadsetablering på den finska marknden. WhiteAway kommer att sälja och marknadsföra samtliga produkter från Sjöstrands sortiment, vilket även breddar distributionen av kaffekapslar. 

WhiteAway är ett entreprenörsdrivet och snabbväxande bolag med stort fokus på skapa den bästa kundupplevelsen för sina kunder. Vi är otroligt stolta och glada över att få börja jobba tillsammans med WhiteAway och tillsammans bygga en bra kundupplevelse och kundnärvaro, säger John Ekeberg, Head of Sales på Sjöstrand

Parternas samarbetet kommer att starta under juni 2021.


Denna information är sådan som Sjöstrand Coffee är skyldigt att offentliggöra enligt EU:s marknadsmissbruksförordning (EU nr 596/2014). Informationen lämnades, genom angiven kontaktpersons försorg, för offentliggörande 2021-04-28 14:29 CET.

Cecilia Hjertzell
VD och Koncernchef, Sjöstrand Coffee Int AB
cecilia.hjertzell@sjostrandcoffee.com
+46 733 83 33 89 

Sjöstrand Coffee Concept producerar och säljer kaffemaskiner och kaffekapslar till en rad marknader i Europa via detaljhandel, webshop och Amazon. Företaget innehar designpatent för den egenutvecklade kapselmaskinen. Sjöstrand Coffee Int AB är noterat på Spotlight Stock Market i Stockholm

Läs mer hos Cision
Read more about Sjöstrand Coffee Int AB