Press release from Companies

Published: 2023-03-15 10:00:00

Streamify AB: Norska Vendela Beauty väljer Streamify som leverantör för Live Shopping

Vendela Beauty är ett norskt influencervarumärke som är en del av Helena Cosmetics AS som säljer kosmetik. Avtal har nu ingåtts med Streamify som teknisk plattform för Live Shopping. Avtalet kommer inte att ha betydande effekter på årsresultatet. 

Vendela har en engagerad och trogen kundgrupp som vi önskar att komma närmare genom Live Shopping. Vi har också som mål att bredda vår målgrupp och nå ökad varumärkeskännedom, säger Lene Holtan som är E-commerce & Brand Manager hos Vendela Beauty.

Spännande produktnyheter och skönhetshack.
Vendela kommer dela med sig av sina dagliga hudvårdsrutiner, bästa skönhetshack, favoritsminkning och avslöja spännande produktnyheter i sina sändningar.

Första sändningen är planerad till den 22:a mars.
Vendela har bjudit hem sin makeupartist och tillsammans ska de demonstrera hur man enkelt applicerar en vårlig, naturlig och glödande makeuplook. Dessutom kommer vi så klart komma med bra erbjudanden och dragning av fina priser till tittarna.

För ytterligare information om Streamify, vänligen kontakta:
Johan Klitkou, VD
Telefon: +46 76-643 37 47
E-post: johan@streamify.io
Hemsida: www.streamify.io

Om Streamify
2019 lanserades den internationellt skalbara plattformen Streamify – en unik digital plattform som gör det möjligt för alla att sälja produkter via Live video shopping och pay-per-view-biljetter genom livesändningar.
Streamifys aktier är listade på Spotlight Stock Market under förkortningen STREAM, och aktiens ISIN-kod är SE0015244462. Mer information finns på www.streamify.io och www.spotlightstockmarket.com. 

Läs mer hos Cision
Read more about Streamify AB