Press release from Companies

Published: 2023-03-30 12:58:18

Freetrailer Group A/S: Freetrailer indgår et nyt strategisk samarbejde med PMU Second Hand

Freetrailer Group A/S har netop indgået en fireårig strategisk samarbejdsaftale med den svenske genbrugsbutikskæde PMU Second Hand. Aftalen vil yderligere styrke Freetrailer's allerede betydelige tilstedeværelse i Sverige.

Freetrailer Group A/S tilføjer nu endnu en stærk forretningspartner til sin portefølje i Sverige. Det drejer sig om den landsdækkende genbrugsbutikskæde PMU Second Hand. Aftalen, som i første fase omfatter 46 trailere fordelt på 21 af PMU Second Hands 58 butikker, dækker hele Sverige fra Trelleborg i syd til Haparanda i nord og styrker dermed virksomhedens tilstedeværelse i hele landet. Samarbejdet har et stort vækstpotentiale.

PMU Second Hand sælger donerede varer med hjælp fra frivillige og gennem arbejdsorienteret erhvervsuddannelse i sine butikker, og overskuddet fra salget går til forskellige sociale og humanitære initiativer, som PMU og dets lokale partnere er involveret i. PMU samarbejder med organisationer i 28 lande.

"Det er afgørende for os at tilbyde den bedst mulige service til vores kunder og givere. Med Freetrailer er det nu endnu nemmere for vores kunder at transportere deres fund hjem fra butikkerne, mens giverne nu har fået en praktisk og bekvem transportmulighed til vores butikker. Behovene rundt om i verden vokser, og vi har derfor brug for flere ting til vores butikker. Vi tror på, at samarbejdet med Freetrailer kan hjælpe os med dette. Samarbejdet giver os også en unik mulighed for at styrke vores branding- og marketingindsats med den rullende reklame, som trailerne giver os”, siger Mats Hillerström, driftschef for PMU Second Hand.

"Vores koncept bliver mere og mere populært blandt erhvervsdrivende og slutbrugere i Sverige. Aftalen med PMU Second Hand er endnu et bevis på det. Flere og flere forbrugere har indset fordelene ved at leje frem for at eje, og mange svenske virksomheder bruger vores selvbetjeningskoncept til både at tiltrække kunder og styrke deres lokale kendskab i området. Af praktiske årsager starter vi samarbejdet de steder, hvor butikkerne administreres centralt af PMU Second Hand. Derefter er der gode muligheder for at udvide samarbejdet med de resterende PMU Second Hand-butikker i Sverige," siger Johan Wijkander, Country Manager for Freetrailer i Sverige.

  

For yderligere information om Freetrailer Group A/S kontakt venligst:

Johan Wijkander, Country Manager Sverige
E-mail: jw@freetrailer.se
Telefon: +46 (0)735 350 593

Nicolai Frisch Erichsen, Interim CEO
E-mail: nicolai.frisch@freetrailer.com
Telefon: +45 26 81 81 28 

Kort om Freetrailer Group A/S

Freetrailer blev grundlagt i 2004 som en deleøkonomisk platform, der gør det nemt for forbrugeren at leje en trailer. Takket være den brugervenlige app kan forbrugeren selv stå for sin trailerleje.

Freetrailer arbejder med en todelt vækstplan, hvor styrkelsen af de eksisterende hjemmemarkeder udgør det ene ben, og en yderligere internationalisering af konceptet udgør det andet.

Fakta:

+75 samarbejdspartnere
+700 afhentningssteder
+3.000 trailere
+800.000 udlejninger

Freetrailer Group står i dag med et skalerbart forretningskoncept, der bygger på en innovativ it-platform med et globalt potentiale. Freetrailer Group A/S blev børsnoteret på Spotlight Stock Market i 2018.

Ticker code: FREETR

 

Läs mer hos Cision
Read more about Freetrailer Group A/S