Press release from Companies

Published: 2024-03-27 17:09:55

Miris Holding AB: Två Miris HMA® ordrar erhållna från Tyskland

Miris har mottagit två ordrar på Miris HMA®-paket från sin tyska distributör GET Medizintechnik Handel e. K. Ordrarna innebär att Miris nu täcker över 15% av den totala tyska marknaden och nära 70% av mjölkbankerna i Tyskland. Ordrardna har ett värde om ca 660 000 SEK med beräknade årliga återkommande intäkter om ca 20 000 SEK.

Miris har idag glädjen att meddela att två ordrar på Miris HMA®-paket har mottagits från den tyska distributören GET Medizintechnik Handel e. K. Ordrarna kommer från Jena Universitetssjukhuset samt Augsburg Universitetssjukhus och kommer att levereras under mars. Efter leverans täcker nu Miris över 15% av den totala tyska marknaden och nära 70% av mjölkbankerna i Tyskland.

"Tyskland är verkligen på frammarsch när det gäller bröstmjölksanalys i vården av prematura barn" säger Marie Ekholm, Sälj och Marknadschef på Miris. "Vi har gjort flertalet gemensamma projekt med GET Medizintechnik Handel e. K. på den tyska marknaden de senaste två åren. Vi har även ett nära samarbete med Dr Christoph Fusch, Key opinion leader inom individualiserad berikning och chef för neonatalvårdsenheten på Nürnberg sjukhus, som visat fantastiska resultat genom implementering av bröstmjölksanalys på sin avdelning. Vi kan nu se att våra insatser börjar ge resultat och ser fram emot att ytterligare växa vår marknadsandel i Tyskland" avslutar Marie.

Ordrarna har ett värde om ca 660 000 SEK med beräknade årliga återkommande intäkter om ca 20 000 SEK.

En film om resultaten av implementering av individualiserad berikning vid Nürnberg Universitetssjukhus finns tillgänglig på Miris websida www.mirissolutions.com/watch-miris-interviews.

För mer information:
Camilla Myhre Sandberg, VD Miris Holding AB. Mobil: +46 18 14 69 07, E-post: 
camilla.sandberg@mirissolutions.com

Läs mer hos Cision
Read more about Miris Holding AB