Press release from Companies

Published: 2011-09-09 08:14:30

WntResearch AB: WntResearch presenterar på 11:e årliga Biotech in Europe Investor Forum som arrangeras av Sachs Forum i Zürich och på investerarmöten som arrangeras av Aktiespararna i Umeå och Örebro

WntResearch AB (publ) har inbjudits att presentera vid den 11:e årliga Biotech in Europe Investor Forum, september 13-14 i Zürich. Företaget kommer också att presentera sin nuvarande verksamhet vid två möten i Sverige arrangerade av Aktiespararna i Umeå, den 21 septemberoch i Örebro den 28 september. För anmälningar till dessa möten kontakta Aktiespararna.

VD Bert Junno kommentarer: "Jag är glad att WntResearch som företag är av sådan allmänt intresse att vi får inbjudningar till internationella investerarekonferenser som Biotech in Europe Investor Forum. Det är viktigt för företaget att vara aktivt med affärsutveckling och att hålla goda relationer med läkemedelsföretag och professionella investerare. Det är lika viktigt att ledningen för bolaget möter investerare i Sverige för att presentera WntResearch och svara på frågor ifrån aktieägare. Mer investerarmöten planeras under hösten och kommer att meddelas senare." För mer information kontakta: Bert Junno, VD WntResearch AB (publ) Tel: +46-707-772209 E-post: bert.junno @ wntresearch.com Om WntResearch AB WntResearch (WNT.ST) är ett publikt bolag noterat på AktieTorget och är ett forskningsbaserat bioteknikföretag utspunnet ifrån Lunds universitet. Bolaget grundades 2007. Inriktning och mål för WntResearch är att utveckla nya terapier för behandling av cancerpatienter med svåra former av cancer och med dålig prognos såsom metastaserande sjukdom. Företaget har två större projekt inom läkemedelsutveckling, Foxy-5 och Box-5. Foxy-5 är det projekt som har kommit längst och som för närvarande testas i in-vivo-modeller och planeras fas 1 kliniska prövningar vid metastaserandecancer i 2012.

Läs mer hos Cision
Read more about WntResearch AB

Subscription