More from the company

Published: 2016-12-12 12:54:22

MenuCard AB: Uppdragsanalys från ProInvestor

Den danska aktiesidan ProInvestor har gjort en analys av MenuCard som just nu genomför en emission inför notering på AktieTorget.

Proinvestor www.proinvestor.dk är en av Danmarks mest besökta aktiesidor på vilken det förmedlas nyheter och debatteras om aktier. Bolaget genomför regelmässigt analyser på börsnoterade bolag. Proinvestor presenterade idag en analys av MenuCard i vilken man inleder genomlysningen av aktien med att rekommendera köp.

Helge Larsen, ProInvestors debattredaktör på ProInvestor er frekvent gäst i dansk tv och internetmedia, som i till exempel Millionær-klubben, Børsen-play og TV2-Business.

Läs analysen på http://www.proinvestor.com/uploads/ir/cms/MenuCard-analyse12dec2016.pdf

För ytterligare information kontakta:

Kim Lykke Sommer, VD

Telefon:            +45 23 83 20 25

E-mail:               kim@menucard.dk

MenuCard digitaliserar restaurangbesöket: MenuCard är en app-baserad tjänst som vänder sig till företag och deras anställda. Via appen kan medarbetaren hantera allt, från att få inspiration och att boka bord till mobilbetalning med 10 - 30 procents rabatt och en redovisning av restaurangbesöket som passar in i företagets administrativa system. MenuCard samarbetar med mer än 100 företag som har över 200.000 anställda och har avtal med mer än 200 kvalitetsrestauranger. MenuCard erhåller en transaktionsavgift som baseras på hur mycket restauranggästen spenderar vid besöket och betaltjänsten är godkänd av den danska Finanstilsyn, motsvarigheten till den svenska Finansinspektionen. www.menucard.se

Läs mer hos Cision
Read more about MenuCard AB