Press release from Companies

Published: 2015-08-25 08:23:22

WntResearch AB: WntResearch meddelar att sista patienten påbörjat behandling i den kliniska fas 1-studien

WntResearch meddelar idag att den sista patienten i den pågående kliniska fas 1-studien med Foxy-5 har inlett behandling på den sista dosnivån (dosnivå 8).

Nils Brünner, VD säger, "Jag är mycket glad att meddela att vi idag har identifierat, registrerat och påbörjat behandlingen av den sista patienten i vår fas 1-studie med Foxy-5.
Under Q4, när resultaten från den avslutade studien är analyserade, kommer vi att presentera en sammanfattande rapport med tillgängliga data från studien.”

Nils Brünner fortsätter: "Samtidigt håller vi på att slutföra studieprotokollet för fas 1b studien, som vi strävar efter att starta så snart som möjligt. Vi fortsätter också vårt arbete med att planera för den kommande fas 2-studien.”

VD För ytterligare information kontakta:

Nils Brünner, VD
E-post: nbr@wntresearch.com
Telefon: + 45 2614 4708

Om WntResearch
WntResearch AB är ett publikt bolag noterat på Aktietorget. WntResearch utvecklar läkemedel för behandling vid metastaserande cancer. WntResearch har en läkemedelskandidat i klinisk fas 1 - Foxy-5 - samt ett utvecklingsprogram - Box-5. Bolaget fokuserar för närvarande främst på utvecklingen av Foxy-5.

Läs mer hos Cision
Read more about WntResearch AB

Subscription