Press release from Companies

Published: 2017-11-30 14:24:16

MenuCard AB: Framgångsrik lansering av Club Matas-samarbetet

MenuCard AB ("MenuCard") meddelade igår, den 29 november 2017, att MenuCard Club Matas-appen lanserades samma dag. Responsen har redan nu varit större och starkare än vad bolaget förväntat. MenuCard har således under de första 24 timmarna mottagit fler än 1 750 nya medlemmar, vilket överlägset är den största medlemsökningen på en dag sedan bolaget startades. Rekordet hittills på en dag har tidigare varit 365. Antalet motsvarar därmed en hel genomsnittlig månads ökning på bara en dag.

Club-Matas skickade igår ut sitt månatliga nyhetsbrev, som går till de sammanlagt 1,75 miljoner medlemmarna per e-mail. I nyhetsbrevet ingår en nyhet om att medlemmarna nu kan uppnå Club Matas-poäng och få 10 % rabatt på cirka 100 utvalda restauranger genom MenuCard Club Matas-appen. Det stora spontana interesset överstiger bolagets förväntningar och bekräftar boalgets antagande om att det finns en stor efterfrågan om ett kvalitets-restaurangprogram.

Samtidigt bekräftar interesset att det finns en stor potential för ytterligare anmälningar av Club Matas-medlemmar, i takt med att fler får tid att läsa nyhetsbrevet. Dessutom förväntar sig bolaget att under den kommande tiden kunna påverka målgruppen fler gånger. Därför kommer bolaget också hälsa nya medlemmar välkomna i särskida e-mail och på andra sätt göra dem uppmärksamma på möjligheterna, så att de nya medlemmarna snabbast möjligt kommer ut och äter med Menucard Club Matas-appen.

Kim Lykke Sommer, VD för MenuCard, kommenterar:

"MenuCard Club Matas-lanseringen exploderade närmast i händerna på oss. Vid en tidpunkt var vi uppe i 10 sign-ups per minut. Det tog oss med storm och våra servrar fick arbeta hårt efter nyhetslanseringen. Samtidigt kunde vi konstatera att de första av de nya MenuCard Club Matas-medlemmarna redan var ute och åt med sina nya appar under kvällen igår. Det är vi naturligtvis glada för och vi ser fram att serva de många nya MenuCard Club Matas-medlemmarna under den kommande tiden."

Läs mer hos Cision
Read more about MenuCard AB