More from the company

Published: 2018-02-20 09:02:58

MenuCard AB: Tillväxt i bolagets senaste kategori, Slottshotell- och restauranger

Under den senaste månaden har den nya kategorin lyxhotell, representerat av Dragsholm Slot vilket meddelades den 9 januari 2018, blivit den enskilt mest använda MenuCard-kategorin, mätt i omsättning per vecka. MenuCard AB ("MenuCard") meddelar idag, den 20 februari 2018, att denna kategori därför kommer att utökas med en rad slottshotell- och restauranger.

På mindre än en månad från introduktionen har Dragsholm Slot blivit den enskilt största MenuCard-restaurangen mätt i omsättning (DKK). För att följa upp denna framgång har MenuCard nu ingått avtal med en koncern inom denna typ av slottshotell- och restauranger, Danske Slotshoteller (https://www.slotshotel.dk/en/), gällande inkludering i MenuCard-appen. I koncernen ingår bland annat Sophiendal Slotshotel, Kokkedal Slotshotel, Vrå Slotshotel, Store Restrup Slotshotel, Hvedholm Slotshotel och Sauntehus Slotshotel. Under den senaste veckan har MenuCard dessutom lagt till Kragerup Gods i denna kategori av restauranger och hotell.

MenuCard erbjuder inte bara tillgång till hotellens restauranger, varav vissa i det nuvarande utbudet ingår i kategorin restauranger med Michelinstjärnor, utan tillhandahåller även alla andra tjänster som hotellet erbjuder, inklusive konferensfaciliteter och hotellrum. Samtliga dessa tjänster är tillgängliga i MenuCard-appen och i MenuCard Event Service med företagsrabatter.

VD Kim Lykke Sommer kommenterar: "Vi ökar vår relevans för våra partnerföretag och deras anställda genom att lägga till fler slottsfaciliteter och konferensanläggningar med kvalitetsrestauranger. Responsen på den första restaurangen i denna kategori, Dragsholm Slot, överträffade våra förväntningar och därför har vi nu signifikant utökat denna kategori. Vi får ett allt större antal förfrågningar från våra partnerföretag gällande konferenser och platser för affärsmöten, såväl som transaktioner från företagens anställda som besöker faciliteterna privat."
För mer information om MenuCard, vänligen kontakta:

Kim Lykke Sommer, VD MenuCard AB
Telefon: +45 23 83 20 25
E-post: kim@menucard.dk
MenuCard (menucard.dk) grundades i Danmark och digitaliserar restaurangbesöket på ett internationellt skalbart sätt. MenuCard är en app-baserad tjänst som vänder sig till företag och deras anställda. Via appen kan medarbetaren hantera allt från att få inspiration och att boka bord till mobilbetalning med upp till 30 procents rabatt. Det rabatterade beloppet överförs till MenuCards konto och såväl restaurangen som kunden erhåller ett digitalt kvitto. MenuCard erhåller en transaktionsavgift om cirka 3-5% och gör en avräkning med restaurangen två gånger per månad. MenuCard samarbetar med fler än 200 företag, som har över 500 000 anställda. MenuCard har sammanlagt avtal med fler än 550 kvalitetsrestauranger i Danmark. Av dessa är cirka 200 anslutna till den nya TAKEOUT-tjänsten, som innebär att alla användare kan få utkörd kvalitetsmat med rabatt. MenuCard är godkänd av danska Finanstilsynet, motsvarigheten till den svenska Finansinspektionen.

Läs mer hos Cision
Read more about MenuCard AB