Press release from Companies

Published: 2020-04-01 15:05:20

Double Bond Pharmaceutical International AB: DBP International AB: dotterbolaget Drugsson har fått en order till från PSS för Zoonos produkter

Double Bond Pharmaceuticals dotterbolag Drugsson AB, distributör av ett antal biocidprodukter från Zoono på den svenska marknaden, har fått ännu en order från PSS värd drygt 30 tkr. De två beställda Zoono produkterna kommer att säljas på PSS yrkesbutiker i norra Stockholm.

Som tidigare meddelat så skyddar och förhindrar Zoonos produkter spridningen av COVID-19-viruset utöver hundratals andra patogener (https://mb.cision.com/Main/12720/3059273/1210993.pdf , https://zoono.com/pages/corona-virus )

"Vi är väldigt glada över att vi kan försörja marknaden med unika, säkra och effektiva produkter på kort tid," - säger Igor Lokot, VD för Drugsson och DBP.

Mer om Zoono: www.zoono.com

Mer om PSS: www.pss.se/

Mer om Drugsson AB: www.drugsson.com

____________________________________________________________________

Fullständigt bolagsnamn:        Double Bond Pharmaceutical International AB (publ)
Organisationsnummer:            556991-6082
Aktiens kortnamn:                    DBP B
Aktiens ISIN-kod:                     SE0007185525 
För mer information, kontakta:
Igor Lokot, VD

Hemsida: http://www.doublebp.com/

Maila till: info@doublebp.com

Följ oss på LinkedIn och Twitter!

____________________________________________________________________

Information om Double Bond Pharmaceutical International AB

DBP är ett farmaceutiskt bolag med verksamhet som inriktar sig framför allt på behandling av cancersjukdomar genom en egenutvecklad drug-delivery-teknologi. Bolaget har i juni 2015 beviljats Orphan Drug Designation-status av European Medicines Agency (EMA) för sin första produkt, SA-033, för behandling av hepatoblastom. Double Bond Pharmaceutical har i oktober 2015 förvärvat rättigheterna till Temodex - ett läkemedel registrerat i Vitryssland för behandling av hjärntumörer. Bolaget har i juli 2016 beviljats Orphan Drug Designation-status av EMA för Temodex.

Läs mer hos Cision
Read more about Double Bond Pharmaceutical International AB