Press release from Companies

Published: 2020-05-29 08:50:16

MENUPAY AB: MENUPAY anställer ny interim VD och senarelägger årsstämma

Styrelsen i MENUPAY har beslutat att anställa Christian Frode Peytz som ny interim VD för MENUPAY AB, MENUPAY ApS och MENUSPOT ApS med tillträde den 1 juni 2020. Som tidigare kommunicerats har Kim Lykke Sommer valt att avsluta sin anställning och preliminär sista dag är satt till den 31 maj 2020.

Christian Peytz har sedan maj 2013 suttit i styrelsen för MENUPAY ApS. Han var även styrelseordförande i MENUPAY från mars 2014 till juni 2017 och har sedan dess tillhört styrelsen. Christian kommer att sitta kvar i styrelsen under tiden han tjänstgör som interim VD.

Det tidigare offentliggjorda datumet för årsstämma senareläggs även till den 30 juni 2020, en separat kallelse går ut inom kort.

För mer information om MENUPAY, vänligen kontakta:

Kim Lykke Sommer, VD MENUPAY AB

Telefon: +45 23 83 20 25

E-post: kls@menupay.com

https://menupay.com/

Om MENUPAY AB (menupay.com): MENUPAY är ett internationellt teknologibolag, baserat i Danmark och noterat i Sverige på Spotlight Stock Market, som digitaliserar förhållandet mellan restauranger, företag och deras anställda. Med MENUPAY®-tjänsten får användarna inspiration, bokar ett bord, betalar diskret med upp till 30 procents rabatt vilket även medför en transaktionsavgift om mellan 3-10 % för MENUPAY. Mer än 550 företag har hittills gått med och mer än 80 000 anställda har hittills registrerat sig för tjänsten. MENUPAY® skapar ett win-win-förhållande där användare genererar mer än 90 000 transaktioner årligen på mer än 650 kvalitetsrestauranger, vilket i sin tur leder till miljontals kronor i besparingar för användarna och miljontals kronor i extra intäkter för restaurangerna. MENUPAY är registrerat hos danska Finanstilsynet. MENUPAY® är ett registrerat varumärke och menupay.com är domännamnet för MENUPAY.

Läs mer hos Cision
Read more about MENUPAY AB